Испанецът Карлос Корберан е фаворит за мениджърския пост в Лийдс,

...
Испанецът Карлос Корберан е фаворит за мениджърския пост в Лийдс,
Коментари Харесай

Бившият асистент на Биелса фаворит за Лийдс, легенда на Реал Мадрид отказа на йоркширци

Испанецът Карлос Корберан е любимец за мениджърския пост в Лийдс, съобщата пресата в Англия тази заран. Йоркширци се разделиха през вчерашния ден следобяд с досегашния си ментор Джеси Марш и към този момент са в трескаво търсене на нов ментор. Корберан има опит на “Еланд Роуд ”, откакто бе асистент на Марсело Биелса и независимо водеше втория тим на “белите ” през трите си години в отбора. Корберан бе измежду спряганите за вероятен треньор и на Евертън преди няколко дни, само че на “Гудисън Парк ” избраха да се доверят на Шон Дайч. 
 Джеси Марш към този момент е уволнен от Лийдс Джеси Марш към този момент е уволнен от Лийдс
От Лийдс са се свързали и с легендата на Реал Мадрид - Раул, с цел да сондират неговото предпочитание, само че той е отказал на този стадий. Другият спряган вероятен вид към този миг е наставника на Райо Валекано Андони Ираола, който се показва доста добре отпред на испанския отбор, само че негов минус е неналичието на опит на Острова. На йоркширци предстоят два поредни конфликта с Манчестър Юнайтед, а най-малко в първия те ще бъдат водени от някогашния помощник на Ралф Рангник - Крис Армас. 

Към момента Лийдс се бори за своето оцеляване в Премиър лийг, защото е единствено една позиция над чертата на рисковата зона с едвам 18 точки от 20 срещи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР