Испанецът Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на турнира

...
Испанецът Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на турнира
Коментари Харесай

Карлос Алкарас продължава успешното си представяне в Рио де Жанейро

Испанецът Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис в Рио де Жанейро (Бразилия) с награден фонд 2 милиона $.

Поставеният под номер 1 надви над италианеца Фабио Фонини с 6:7(5), 6:2, 6:4 и записа шеста победа в шест мача след завръщането си на корта след три месеца и половина лекуване на травми.

" Беше в действителност много мъчно. И двамата с Фабио играхме на много високо равнище, направихме страхотни удари, имаше изключителни разигравания. Много е хубаво да участваш в такива мачове, в които и двамата сме съвсем на 100 %. Уморен съм, само че очаквам с неспокойствие идващото предизвикателство ", разяснява вторият в международната класация Алкарас, който през предходната седмица победи в Буенос Айрес в първия си шампионат за сезона.

Испанецът пропиля задатък от 3:0 гейма в първия сет, само че във втората част дръпна с 4:0 и изравни резултата. В третия сет Алкарас започва с два следващи пробива и дръпна с 3:0, след което резервира задатъка си до края.

Следващият противник на първенеца от предходната година ще бъде Душан Лайович (Сърбия), който отстрани сънародника си Ласло Джере с 6:2, 6:4.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР