Исмаил Бесоолу е младият мъж, загинал след жесток удар в

...
Исмаил Бесоолу е младият мъж, загинал след жесток удар в
Коментари Харесай

Разбра се кой е младежът, загинал след удар в пиян каруцар

Исмаил Бесоолу е младият мъж, умрял след нечовечен удар в пийнал каруцар, движещ се необозначен и без светлини по първокласния път към с. Търничени. Инцидентът стана във вторник вечерта към 22,30, написа "Телеграф ".

Исмаил бил от с. Александрово и се движел с колата си БМВ. Служители на КАТ- Казанлък споделиха, че автомобилът се е движел с извънредно висока скорост и водачът не е имал време и опция да отреагира на ненадейно появилото се върху асфалта возило с жива двигателна сила, което нямало светлоотразители. След удара в каруцата БМВ-то се претъркаляло в двора на прилежаща бензиностанция. По подигравка на ориста обектът бил на чичо му - известния предприемач Иса Бесоолу. Там колата помляла два железни стълба, част от стоманобетонната ограда и паркираните там две коли.



Часове наред се наложило да бъдат рязани смачканите ламарини, с цел да бъде извадено приклещеното мъртво тяло на момчето. Каруцарят, гражданин на село Горно Черковище, се отървал единствено със синини и натъртвания, при прегледа с дрегер станало ясно, че е седнал на капрата с 2,07 промила алкохол в издишания въздух.

Това е единадесетият умрял от началото на годината по пътищата на Старозагорска област.

Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР