Ислямска държава“ пое отговорност за нападението срещу военната академия Маршал

...
Ислямска държава“ пое отговорност за нападението срещу военната академия Маршал
Коментари Харесай

„Ислямска държава“ пое отговорност за атаката в Кабул

„ Ислямска страна “ пое отговорност за нападението против военната академия „ Маршал Фахим “ в афганистанската столица Кабул. Информацията бе оповестена посредством свързаната с джихадистите организация Amaq.

По-рано бе обявено, че минимум двама афганистански военнослужещи са починали, а десетима други са ранени при нападението, осъществено в ранните часове на деня.

Атентатор камикадзе е щурмувал постройката на военната академия. Последвала е пукотевица, при която са убити двама военни на Кабул, разясни представител на Министерството на защитата на Афганистан, като в същото време добави, че минимум петима нападатели са проникнали в академията.

Двама от тях са премахнати, един е бил задържан.

Съгласно публикуваната информация, гибелен нападател е щурмувал постройката на военната академия „ Маршал Фахим “ в афганистанската столица. Последвала е пукотевица, при която са убити двама военни на Кабул, разясни представител на Министерството на защитата на Афганистан, като в същото време добави, че минимум петима нападатели са проникнали в академията. Двама от тях са премахнати, един е бил задържан.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР