„Ислямска държава“ обяви, че възнамерява да започне „нов етап“ в

...
„Ислямска държава“ обяви, че възнамерява да започне „нов етап“ в
Коментари Харесай

„Ислямска държава“ заплаши Израел с атаки

„ Ислямска страна “ разгласи, че има намерение да стартира „ нов стадий “ в своя джихад и той ще беде ориентиран основно против Израел.

Тази информация радикалната формация популяризира в аудиообръщение.
Най-малко 100 задържани в Турция поради връзки с " Ислямска страна " Специализираната акция е осъществена на територията на цялата страна
В него представителят на групировката Абу Хамза ал Кураши приканва почитателите на „ Ислямска страна “ да съсредоточат офанзивите си против еврейската страна, оповестява Българска телеграфна агенция. „ Войници на халифата, на всички места край вас са еврейските селища и пазари, превърнете ги в място, където да изпробвате вашите химически оръжия, ракети ", прикани Ал Кураши.

Говорителят прикани също „ мюсюлманите в Палестина и всички страни да станат част от битката против евреите и да осуетят проектите им “.
" Ислямска страна " пое отговорност за офанзивата в Лондон Групировката пое отговорност за офанзивата с нож в Лондон посредством своята пропагандна организация Амак
37-минутното аудиопослание се появи директно преди американският президент Доналд Тръмп да разкрие дълго чакания кротичък проект за Близкия изток, именуван „ Сделката на века “ и пораждащ дискусия от години.

Новият водач на групировката Абу Ибрахим ал Хашеми ал Кураши е решен да пристъпи към нов стадий, който няма да е нищо друго с изключение на борба против евреите и връщане на откраднатото от мюсюлманите “, съобщи още представителят.

„ Очите на бойците на халифата, където и да се намират, остават обърнати към Ерусалим “, се добавя в известието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР