Исландският футболист Рагнар Сигурдсон играе за датския гранд ФК Копенхаген,

...
Исландският футболист Рагнар Сигурдсон играе за датския гранд ФК Копенхаген,
Коментари Харесай

Изгонен заради пиене негодува, че няма хубави заведения в Казан и Краснодар

Исландският футболист Рагнар Сигурдсон играе за датския гранд ФК Копенхаген, само че се върна към спомените си от кариерата в Русия. В голямата страна Сигурдсон игра за Краснодар, Рубин Казан и Ростов.

„ Обичах Ростов поради доста аргументи, а приятелката ми също. Времето беше студено, само че хората, които живеят там, са приятни. Също по този начин има ужасно доста заведения за хранене. Не можех да допускам преди този момент, че в Краснодар или Казан имаше единствено два такива. В Ростов мога да изброя най-малко 20”, сподели Сигурдсон пред уеб страницата на съветската лига.

„ Познавам разнообразни притежатели на заведения, с които станах непосредствен и до ден-днешен поддържаме контакти. Не мога да сготвям и трябваше да се храня. Не ми харесваше доста и съветската кухня, по тази причина вървях в италиански заведения за хранене. Мога да кажа, че Ростов е един от трите най-обичани от мен градове. Със сигурност някой ден ще се върна там”, добави исландецът.

Ростов приключи по взаимно единодушие контракта на играча през зимата и той се върна назад в Копенхаген. Някои медии потвърдиха, че играчът е имал проблеми с алкохола, само че тази информация не бе доказана от клуба.

За Ростов 33-годишният Сигурдсон изигра 53 мача, в които получи четири жълти картона и един червен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР