ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанската независима комисия по правата на човека

...
ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанската независима комисия по правата на човека
Коментари Харесай

Пакистанският орган по правата на човека казва, че е малко вероятно предстоящите избори да бъдат свободни и честни

ИСЛАМАБАД (АП) — Пакистанската самостоятелна комисия по правата на индивида съобщи в понеделник, че има дребен късмет за свободни и почтени парламентарни избори в страната идващия месец заради „ подправяне преди гласоподаване “. Той също по този начин изрази угриженост по отношение на това, че управляващите отхвърлят кандидатурите на някогашния министър председател Имран Хан и множеството други членове на неговата партия.

На конференция в Исламабад, съпредседателят на Комисията по правата на индивида на Пакистан Мунизае Джахангир сподели, че други политически партии са били подложени на сходни тактики в друга степен.

„ На този стадий има малко доказателства, които да демонстрират, че идните избори ще бъдат свободни, почтени или надеждни “, сподели Джахангир.

Тя сподели, че партията на Кан в Пакистан Tehreek-e-Insaf, или PTI, е „ разчленена по последователен метод “ и че отхвърлянето на документите за номинация на множеството от нейните претенденти повдига въпроси по отношение на Избирателната комисия на страната.

На хората тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР