Искрено се надявам, че войнолюбците ще бъдат малцинство в 48-ото

...
Искрено се надявам, че войнолюбците ще бъдат малцинство в 48-ото
Коментари Харесай

Искрено се надявам, че войнолюбците ще бъдат малцинство в 48-ото НС: Радев

Искрено се надявам, че войнолюбците ще бъдат малцинство в 48-ото Народно заседание, съобщи президентът Румен Радев на откриването на Народното събрание. По думите му тези, които подстрекават, в никакъв случай няма да заловен оръжие.

" Въпреки късият живот на последните парламенти всяко начало е заредено с очаквания и пред вас се открива опцията да оставите почтена диря в историята с демонстрация на разсъдък, на гражданска отговорност и воля в тези сложни за България и Европа времена ", съобщи Радев. Той изрази вяра този парламент да ни изведе от спиралата на политическа неустойчивост.

По думите му е необходим разсъдък, кураж, с цел да се сформира държавно управление, което да поеме отговорност да ръководи във време на тежки тествания.

" Всички осъзнаваме, че 48-ото Народно заседание е изправено пред редица неотложни въпроси, чието решение следва да бъде от този парламент без значение какъв брой дълго време ще съществува. Затова и парламентарното време е изключително скъпо и гласоподавателите ще се почувстват предадени, в случай че то бъде удавено в кавги ", съобщи Румен Радев.



``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР