Искрено се надявах днес да е последното ми медийно участие

...
Искрено се надявах днес да е последното ми медийно участие
Коментари Харесай

Служебният министър на иновациите: Не съм очарован от случващото се в НС

„ Искрено се надявах през днешния ден да е последното ми медийно присъединяване като министър – партиите да поемат своята политическа отговорност. Не съм удивен от това, което видях през днешния ден в Народното събрание – имам натрапчиво усеща за дежавю “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

Проследете с нас първия парламентарен ден

Той се надява въпреки всичко партиите в Народното събрание да влязат в разговор и да върнат страната в естествен темп.

На въпроса дали би приел да остане министър, в случай че Народното събрание гласоподава служебното държавно управление да продължи да ръководи, той посочи, че като е влезнал в служебния кабинет „ Донев “ е поел два съответни уговорката – да демократизира ръководството на европейските средства и да сътвори предпоставки за поощряване на вложенията в страната. „ Оттук нататък всевъзможен подобен вид оферти ще зависят от доста фактори и от уговорките, които би трябвало да поема като отговорност “, добави той.

Чухме декларациите. Ако са им откровени, има огромен късмет да се направи най-малко в два разновидността държавно управление, съобщи той

Относно самодейността на служебното държавно управление да стартира построяването на Държавна индустриална зона той разяснява, че това начинание дори е закъсняло.

Любомир Станиславов, изпълнителен шеф на „ Ааутомотив клъстер България “, удостовери, че бизнесът от дълго време упорства за такава зона, само че по този начин и не е било несъмнено място за нея. Това е една закъсняла стъпка, само че в вярната посока, безапелационен е Станиславов.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР