Искрените си впечатления от Пловдив и Античния театър сподели с

...
Искрените си впечатления от Пловдив и Античния театър сподели с
Коментари Харесай

Кметът приветства Стинг на Античния

Искрените си усещания от Пловдив и Античния спектакъл показа с кмета Иван Тотев световноизвестната звезда Стинг. Двамата разговаряха часове преди концерта му довечера. Античният спектакъл е подготвен да посрещне многочислената аудитория, а музикантите към този момент интензивно репетират.

Тотев описа за историята на Античния спектакъл и античната сцена, на която Стинг ще пее две следващи вечери – през днешния ден и на следващия ден от 20.00 часа. Мястото за концертите е определено персонално от Стинг.

Той получи като подарък тениски с логото на Европейска столица на културата 2019. На срещата участва и изпълнителният шеф на фондация " Пловдив 2019 “ Кирил Велчев.

На концерта Стинг ще пее дружно с Шаги, двамата ще изпълнят песни от взаимния си албум 44/876, който излезе на 20-ти април. Феновете на Стинг в България ще имат изключителното наслаждение да чуят шлагерите му в един брилянтен театър, комбиниран с неповторимата атмосфера на Античния спектакъл.

Двата концерта в Пловдив са включени във формата Hills Exclusive и се реализират с поддръжката на община Пловдив, като част от Календара на културните събития за 2018 година.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР