Искрената радост звучи като чудесен начин да започнеш новата година.

...
Искрената радост звучи като чудесен начин да започнеш новата година.
Коментари Харесай

Астро-Близначките Вещаят: Всичко Е В Зодията, Тези Ще Плачат С Горчиви Сълзи! Ето Какво Те Чака През 2019!

Искрената наслада звучи като превъзходен метод да започнеш новата година. Ето какво още споделят астролозите – какво да чакаме с неспокойствие и защо да внимаваме:

Овен

Най-добрата вест: Ако постоянно си желала да напишеш книга, да стартираш блог или подкаст в Ютюб, това е твоята година! Новолунието в Близнаци през юни 2019 година дава обещание триумф в кариера, обвързвана с връзката.

За какво да внимаваш: Слънчевото затъмнение на 2 юли алармира, че ще би трябвало да се заемеш с активност, обвързвана с дома, написа Дама.бг. Може би харчиш малко повече от нужното или би трябвало да установиш по-строги правила за децата си у дома. Каквото и да е, ще въздъхнеш с облекчение, когато най-сетне нещата се уредят.

Телец

Най-добрата вест: Пълното лунно затъмнение в края на януари ще ти помогне да сбъднеш фантазиите си, свързани с дома. Ако искаш да се преместиш, в този момент е времето да намериш идеалната къща. А може и просто да промениш кухнята или друга част от вкъщи си.

За какво да внимаваш: Имаш ли другарство, в което има прекомерно доста драма, само че не и задоволително поддръжка и развлечение? Уран, който става назадничав в Овен, те кара да пуснеш токсичните хора в живота си през 2019 година. Няма да е елементарно, само че ще се радваш да си върнеш уравновесеността.

Близнаци

Най-добрата вест: През 2019 година няма да се притесняваш за пари. Затъмненията през годината попадат в паричния ти бранш, проправяйки ти пътя към покачване в работата (или това на колегата ти), нови капиталови благоприятни условия или късмет да изплатиш забележителна част от студентски или банков заем. Искаш да започнеш личен бизнес? 31 януари, 18 юни или 8 ноември ще бъдат идеалните дни да поискаш банков заем.

За какво да внимаваш: Ретроградният Меркурий през март 2019 година ще накара нормално сладкодумните Близнаци да изгубят думите си. Този месец не е най-хубавото време за договаряне с шефа, изнасяне на презентации или обсъждане на политически спор във Facebook. Отстъпи и дано изявленията ти са къси до края на месеца.

Рак

Добрата вест: Обичащият промени Уран остава назадничав в Овен през март, а за раците това значи някакъв тип смяна в работата. Тя може да бъде под формата на покачване, нов управител, смяна на работодателя или нещо още по-радикално. Ако си мечтала за промяна на кариерата, 2019 те изкушава да получиш образованието, от което се нуждаеш, с цел да започнеш. Направи го!

За какво да внимаваш: Истинската обич желае работа, а това е годината, в която да поработиш за нея. Ако си омъжена или обвързана, планетите приканват теб и половинката ти да оправите областите, в които е допустимо да имате проблеми. Ако имаш връзка от разстояние, ще излезете по-силни от всеки път.

Лъв

Добрата вест: Любовта е във въздуха за теб през 2019! Юпитер ще остане в сантименталната ти зона тъкмо до началото на декември. Това проправя пътя към дейни срещи, в случай че си необвързана и за по-дълбоко обвързване, в случай че имаш половинка или си омъжена. Всъщност може би просто ще решите да отпразнувате любовта си с един нов член на фамилията. Направи място за детска стая!

За какво да внимаваш: Ти си натурален водач (както се поставя на краля на джунглата), само че поемането на прекомерно огромна отговорност на работното място може да те „ заклещи “ тъкмо когато може да пожънеш огромни награди. За благополучие, си задоволително интелигентна, с цел да се заобиколиш с положителни хора. Не се притеснявай да делегираш част от листата си със задания.

Дева

Добрата вест: По това време идната година може да се поздравиш с повече финансови средства в банковата си сметка, в сравнение с през 2018. Плутон ще посети дома на парите ти през април 2019 година, гарантирайки финансов триумф. Това може да се случи под формата на покачване на работа или пък нова визия за това по какъв начин да спестиш и инвестираш (финансови семинари, някой искащ?). Така или другояче, ще приключиш годината сполучливо.

За какво да внимаваш: Супер сериозният Сатурн в бранша на любовта те кара да се съобразяваш с връзката с децата си. Ако преминаваш през компликации, ще се събудиш, с цел да схванеш, че те няма да бъдат дребни вечно. Време е да си върнеш насладата от разходката в парка и разхвърляната кухня по време на печене.

Везни

Добрата вест: Следващата година за теб ще бъде изпълнена със обществени задължения – както такива, на които ще присъстваш, по този начин и такива, на които ще бъдеш хазаин. Още по-вълнуващи са опциите, които ще те срещнат с нови другари от всички сфери на живота, разширявайки светогледа и гледната ти точка.

За какво да внимаваш: Сатурн, който се управлява от отговорността, ще бъде в зоната ти на дома през цялата 2019 година, което значи, че фамилните въпроси могат да имат преимущество пред други области от живота ти. Например, може да се окажеш принудена да се откажеш от работа или обществени задължения, с цел да се грижиш за по-възрастен родител. Няма да е елементарно, само че знаейки, че вършиш вярното нещо, ще ти помогне да не се предаваш.

Скорпион

Добрата вест: Избери си цел. Нов бизнес? Обучение за нови умения? По-активно присъединяване в политиката? Или просто превозване на повече време с децата си? Каквото и да е, 2019 ще бъде годината, в която ще преследваш пристрастеностите си. Освен това, Юпитер е в бранша ти, обвързван с приходите, която дава обещание, че тези пристрастености ще се изплатят както финансово, по този начин и прочувствено.

За какво да внимаваш: Както и при Близнаците, ретроградният Меркурий ще провокира неприятности със способността ти да споделяш през март. Грешки в имейлите, неразбрани смисли в текстовете, неумели речи – всичко това е допустимо, в случай че не мислиш, преди да натиснеш „ изпрати “.

Стрелец

Добрата вест: Февруари – месецът на любовта ще придобие особено значение за теб през 2019 година. Ще търсиш сантиментална ангажираност по това време, а в случай че си необвързана ще очакваш да се сгодиш. Вече си омъжена? Може да подновите брачните си кафези или да си подарите почивка, а децата да останат с бабите.

За какво да внимаваш: Тази година ще бъдеш много заета с работа и обществени задължения, които биха могли да накарат фамилията ти да се почувства на назад във времето. Не забравяй да дадеш на околните си време, с цел да поддържаш естетика вкъщи.

Козирог

Добрата вест: Директният път на Плутон в първия ти дом ще породи в теб мощно предпочитание да се преместиш. Независимо дали търсиш смяна на средата към теб, по-хубав квартал, или място, по-близо до работата ти, новият дом ще бъде страховит метод да стартираш новата година.

За какво да внимаваш: Ретроградният Уран ще те накара да осъзнаеш уязвимостта си изключително в случай че имаш нерешени проблеми в детството. Дай си време да приемеш предишното си и да се грижиш за себе си. След март ще бъде по-лесно да се сдобриш с член на фамилията си.

Водолей

Добрата вест: Ако сте механически настроена, тази година е идеална за теб да стартираш компютърна активност от у дома. Провери дали компаниите в региона ти имат потребност от някой, който да ръководи сметките в обществените им мрежи. Юпитер е в дома на другарството ти през по-голямата част от годината, което дава опция да се запознаеш с очарователни хора от всички сфери на живота на разнообразни събития.

За какво да внимаваш: Бъди по-отговорна с парите си. Позицията на Юпитер във втория ти дом на парите в средата на януари, юни и септември може да те накара да се изкушиш от рискови вложения.

Риби

Добрата вест: Въпреки че Рибите не са известни като супер амбициозни, идната година въпреки всичко дава обещание да бъде грандиозна за кариерата ти. Независимо дали става дума за прогрес в настоящата ти работа, или за прекосяване към нова (вероятно такава, която удовлетворява любовта ти към филантропичната работа), ще се радваш както на персонално, по този начин и на финансово задоволство на работното място.

За какво да внимаваш: Управляващата те планета Нептун ще бъде ретроградна от юни до края на ноември. През това време ще се изправиш пред някои не толкоз приятни истини за хората в живота си или за света като цяло. Трудно е да работиш без розовите си очила, само че ще се научиш в придвижване.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР