Искате ли протестите в България да успеят? Искате ли Борисов

...
Искате ли протестите в България да успеят? Искате ли Борисов
Коментари Харесай

Манол Глишев: Искате ли протестите да успеят? Направете нещо. Излизайте!

Искате ли митингите в България да съумеят? Искате ли Борисов и Гешев да паднат? Искате ли да има и други блокади в България, с цел да се тормози държавното управление и да се разкара? Ако го желаете - направете нещо. Лично. Не стойте по къщите. Излизайте.
Протестирайте. Знам, че е мъчно, само че въпреки всичко - в този момент е лято, а блокадата на Орлов мост има потребност от още хора. Засега държавното управление е решило да ни остави на мира, само че концепцията в никакъв случай не е била в гниенето на място.

Имаме проблем. И казусът е в това, че се редуваме едни и същи по-активни хора. Знаете ли, другари и съседи, това е обидно. Обидно е в двумилионна София за всички ви да дежурим едно петстотин души. Обидно е след няколко хиляди протестиращи, минаващи всяка вечер на шествие около нас, след среднощ да оставаме петдесет.

Обидно е след първите два-три дни и след проливния дъжд, на който устояхме прави, нервни и подготвени за провокациите на милицията, в този момент да си седим по пейките в нашия недоукрепен лагер и да ви чакаме.

А в случай че желаете Борисов да продължи да си ръководи - продължавайте да спите умерено по домовете. Сигурно в един миг ще схванем намека.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР