Искате ли да знаете на 100 процента, че човек, който

...
Искате ли да знаете на 100 процента, че човек, който
Коментари Харесай

20 знака, че ТОЙ е много хлътнал по вас

Искате ли да знаете на 100 %, че човек, който доста харесвате, също е вманиачен по вас?

Ето 20 надеждни признака, че в действителност го разтърсвате. Пребройте какъв брой от тези точки се отнасят за това момче и в края на публикацията ще разберете какви са възможностите ви!

1. Гледа те

Хващате го крадливо всякога, когато ви огледа. Тогава той или бързо поглежда надолу сепнато, или (ако не е от срамежливите момчета) сияещо ти се усмихва.

2. Той ревнува

Забележете по какъв начин той реагира, когато му разкажете за секси парче, до което неотдавна седнахте в рейса, или по какъв начин Дейвид Бекъм е прелестен. 

3. Той ви споделя, че го е сънувал

Ако едно момче ви каже, че ви е сънувал нощес, той ви уведомява, че е мислил за вас преди да заспи.

4. Той ви споделя за фамилията си

Мъжете не обичат да приказват за фамилията си. Освен, в случай че им пука за дамата. Тогава устата им не се затваря.

5. Той ви споделя, че е подготвен за нова връзка

Човек, който заявява нещо сходно, има поради единствено едно: желае да му бъдеш новата другарка.

6. Споделя всичко с вас

Ако един мъж е толкоз припрян да показа нещата си с вас, той желае да ви заяви по този метод: това, което е мое, е и твое!

7. Той знае доста за вас

Този човек помни ли рождения ти ден? Знае ли наизуст телефонния ти номер? Това са сигурни признаци, че сте " обърнали " главата му.

8. Той приема това, което казвате, драговолно

Може би сте му показали, че би трябвало да си пусне брада и... той го направи, без да се колебае? О, това момче в действителност те обича!

9. Само вие имате значение

Минава прелестно момиче и той даже не вижда, тъй като е толкоз погълната от диалога с вас? За него единствено вие имате значение!

10. Той ви пита за детайлности

Споменахте ли му, че ще ходите на празненство през уикенда и той повърхностно ви пита какво да облечете? Ясно е - той ревизира дали не изглеждате прекомерно секси и притегляте погледите на други момчета.

11. Той е разбиращ

Някой те е ядосал и те хвана ви в миг на гняв и крещене? И ти сподели " умерено "! Да, несъмнено,че и по този начин те харесва!

12. Има отлична памет

Ако това момче си спомня имената на приятелите ви и дребните злословия, които сте му споделили за тях, просто е влюбен във вас.

13. " Ей по този начин "

Купувам ви цветя, кафе или дарове без мотив, просто по този начин? Той се влюбва в теб до ушите си!

14. Иска да сбъднете фантазиите си

Достатъчно е да му кажете, че мечтаете за нещо, а той незабавно ще извърши вашите стремежи? Няма по-добро доказателство, че той би желал да бъде вашият принц.
 Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар Ето кои знаци ни подсказват, че е допустимо да сме влюбени в най-хубавия си другар
Не е истина, че другарството сред противоположните полове е невероятно. Напротив, допустимо е! Но също по този начин е допустимо в един миг о...

15. Комплименти

Ако продължавате да слушате похвали от него за вашето облекло, външен тип, държание - това е явен знак, че той ви харесва доста.

16. Докосва те

Седиш един до различен и той срамежливо те хваща за ръката. Или се преструва, че се разтяга и внезапно ръката му отива зад тила ви... Този човек няма по какъв начин да не ви допре!

17. Той трансформира проектите си за вас

Когато човек може да се откаже от проектите си (например среща с приятели), единствено с цел да се срещне с вас, той ви уведомява, че вие сте най-важният за него.
 Най-влюбеният зодиакален знак Най-влюбеният зодиакален знак
Пролетта е в разгара си, което значи, че всеки желае да се влюби до уши. Някои, обаче, се влюбват от самото начало, без значение от се...

18. Той прави момичешки неща с вас

Този човек върви с вас от бутик до бутик, без да мигне окото, тъй като сте го помолили да ви помогне да изберете новата си рокля? 

19. Той ви написа, даже когато е с приятелите си

Забелязахте във Фейсбук, че той се е маркирал в механа с някои други другари. Междувременно, вместо да пие бира умерено, той ви изпраща СМС. Браво! Този човек не може да спре да мисли за теб даже за момент.

20. Той ви кани

Ако човек със зачервени бузи ви опише за ефектен концерт, на който би желал да отиде и направи двусмислена пауза, като че ли чака да кажете „ И аз бих желал да отида при него “, вие несъмнено сте неговата обичана. Този човек прави проекти за бъдещето, имайки поради вас!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР