Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето

Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето ...

Каква майка ще бъдете, според зодиакалния си знак?  

Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето майчинство и как ще се отнасяте с децата си, на какви добродетели ще ги възпитате и дали ще им се карате често? Вижте по-долу няколко характерни особености за всеки зодиакален знак и каква майка ще бъдете, според него:

ОВЕН

Ето защо в човешкия живот най-ценният човек е майката Ето защо в човешкия живот най-ценният човек е майката
В забързания ден ние все по-често забравяме, че трябва да ценим повече хората, които са ни дали живот. Когато една жена е майка, а ние ...

Майката Овен е често много забавна и радваща се искрено на децата си . Тя е спонтанна и обича да въвлича децата си в приключения, да ходят на излети и походи. Въпреки това, Овен може да бъде майка, която да изисква само най-доброто от детето си, с такъв перфекционизъм, който до граничи почти до педантичност.

ТЕЛЕЦ

Майките Телци са много загрижени за бъдещето на децата си. Макар че самите те са много интровертни, те искат да помогнат на децата си да се социализират повече в публичното пространство, за да могат да се впишат в обществото. Телците смятат своята интровертност по-скоро за отрицателно качество и окуражават децата си да са по-социални и да се включват във всякакви мероприятия. 

БЛИЗНАЦИ

Що се отнася до майката Близнаци, те са изключително мъдри и остроумни. Освен че оставят децата си да се забавляват, те имат свои собствени начини за създаване на граници, без да създават неудобни ситуации за децата си. Въпреки това майките Близнаци са от типа майки, които успяват да слеят и децата си в кръга си на общуване, състоящ се предимно от възрастни. 

РАК

Майките от този зодиакален знак са изключително емоционални, което ги прави прекалено привързващи се, когато става въпрос за децата им. Известни със своите майчини инстинкти, те са много интуитивни относно изпитанията и неволите на детето си. Много силно развито защитническо чувство към детето си, готови да ги оправдаят във всяка ситуация с  "все пак е дете", което макар и да има своите положителни черти, на моменти граничи с прекалена предпазливост към емоциите на детето.

Проговори съпругът на жената, която хвърли бебето си: жена ми няма никакви психични проблеми Проговори съпругът на жената, която хвърли бебето си: жена ми няма никакви психични проблеми
„Аз бях на работа и не съм видял какво е станало. Казаха ми, че е хвърлила детето от втория етаж. Веднага се прибрах, но у дома н...

ЛЪВ

Майките Лъв са много доминиращи по природа. Що се отнася до децата им, те няма да правят компромиси, като им осигуряват лукса и щастието, които според тях ,децата им заслужават. Въпреки това майките Лъв могат да бъдат малко напрегнати и невежи по отношение на емоционалните нужди на детето си. Следователно те трябва да търсят баланс в стремежа към емоционалните и материалните нужди на детето си.

ДЕВА

За майката Дева съвършенството е всичко. Дори по отношение на децата си, те са много директни по отношение на възгледите си и може да излязат като някой изключително строг и взискателен. Често те са неразбрани за искрените си опити да оформят съзнанието на детето си в правилната посока. Въпреки това, изключително положително качество на тази зодия като майка, е фактът, че не слуша прекалено много други хора и прави нещата със свой собствен ритъм.

ВЕЗНИ

Майките от този знак са свързани със сигурността и стабилността. Те са от хората, които не са сурови, но имат свои фини начини да се справят с различни предизвикателства в живота. По отношение на отношението към децата си те са внимателни, но много убедителни. Колкото и да са ядосани децата им на тях, няма начин майката Везни да не „си пробие път“ в сърцето на детето си.

СКОРПИОН

Известни със своите страстни души и желание за просперитет, майките Скорпиони са ентусиазирани и посветени на развитието на детето си. Те силно вярват в мечтите на детето си и колкото и непостижими да са, ще ги подкрепят до самия край. Понякога обаче, опитвайки се да подтикнат децата си да достигнат състояние на съвършенство, не забелязват, че може би желанията и мечтите на детето вече навлизат в друга посока, което създава сериозни препятствия в отношенията майка-дете.

СТРЕЛЕЦ

Майките стрелци са майките, които всяко дете желае да има. Те са спонтанни, забавни и ентусиазирани от живота по свой собствен начин. Въпреки че обичат децата си и ги обсипват с цялата любов и подкрепа, те също са много добре разбират, че "гарджето трябва да напусне гнездото си в един момент".

КОЗИРОГ

Майките Козирози са практични и пресметливи по добър начин. Те претеглят всички плюсове и минуси, що се отнася до бъдещето на детето им, и проправят идеалния път за детето си. Правейки това, те понякога забравят емоционалните отношения с детето си, което също е от изключителна важност.

ВОДОЛЕЙ

Майките Водолеи са креативни и мъдри личности.  Ето защо те осигуряват на детето си точното пространство, за да упражнява собствената си индивидуалност. Въпреки това, докато искат да научат детето си на отговорности, те понякога стават изключително невежи за проблемите на детето си. Майките от този зодиакален знак се налага често да полагат усилия за баланса в отношенията с децата си.

РИБИ

Майките Риби се раждат да бъдат родители. Те са най-добрият източник на светлина и живот за децата им. Известни със своите защитни инстинкти, те имат начин да защитят децата си от всички опасности в живота. Но докато искат детето им да бъде безпроблемно, те по някакъв начин ги лишават от способността да водят собствени битки.

Каква майка сте спрямо зодията? Каква майка сте спрямо зодията?
Често зодиакалните знаци носят отличителните черти на хората в определени аспекти. В тази статия ще разгледаме какви са майчинските рол...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com