Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето

...
Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето
Коментари Харесай

Каква майка ще бъдете, според зодиакалния си знак?  

Искате ли да узнаете какво ви предвещават звездите за вашето майчинство и по какъв начин ще се отнасяте с децата си, на какви добродетели ще ги възпитате и дали ще им се карате постоянно? Вижте по-долу няколко присъщи особености за всеки зодиакален знак и каква майка ще бъдете, съгласно него:

ОВЕН
 Ето за какво в човешкия живот най-ценният човек е майката Ето за какво в човешкия живот най-ценният човек е майката
В забързания ден ние все по-често забравяме, че би трябвало да ценим повече хората, които са ни дали живот. Когато една жена е майка, а ние...

Майката Овен е постоянно доста занимателна и радваща се откровено на децата си. Тя е спонтанна и обича да въвлича децата си в завършения, да вървят на излети и походи. Въпреки това, Овен може да бъде майка, която да изисква единствено най-хубавото от детето си, с подобен перфекционизъм, който до граничи съвсем до придирчивост.

ТЕЛЕЦ

Майките Телци са доста загрижени за бъдещето на децата си. Макар че самите те са доста интровертни, те желаят да оказват помощ на децата си да се социализират повече в общественото пространство, с цел да могат да се впишат в обществото. Телците считат своята интровертност по-скоро за негативно качество и окуражават децата си да са по-социални и да се включват във всевъзможни мероприятия. 

БЛИЗНАЦИ

Що се отнася до майката Близнаци, те са извънредно мъдри и остроумни. Освен че оставят децата си да се забавляват, те имат свои лични способи за основаване на граници, без да основават неуместни обстановки за децата си. Въпреки това майките Близнаци са от вида майки, които съумяват да слеят и децата си в кръга си на другарство, състоящ се най-вече от възрастни. 

РАК

Майките от този зодиакален знак са извънредно прочувствени, което ги прави прекомерно привързващи се, когато става въпрос за децата им. Известни със своите майчини инстинкти, те са доста интуитивни по отношение на тестванията и неволите на детето си. Много мощно развито защитническо възприятие към детето си, подготвени да ги оправдаят във всяка обстановка с  " въпреки всичко е дете ", което въпреки и да има своите позитивни черти, на моменти граничи с прекомерна нерешителност към страстите на детето.
 Проговори брачният партньор на дамата, която хвърли бебето си: жена ми няма никакви психологични проблеми Проговори брачният партньор на дамата, която хвърли бебето си: жена ми няма никакви психологични проблеми
„ Аз бях на работа и не съм видял какво е станало. Казаха ми, че е хвърлила детето от втория етаж. Веднага се прибрах, само че вкъщи н...

ЛЪВ

Майките Лъв са доста преобладаващи по природа. Що се отнася до децата им, те няма да вършат взаимни отстъпки, като им обезпечават лукса и щастието, които съгласно тях,децата им заслужават. Въпреки това майките Лъв могат да бъдат малко напрегнати и невежи във връзка с прочувствените потребности на детето си. Следователно те би трябвало да търсят баланс в устрема към прочувствените и материалните потребности на детето си.

ДЕВА

За майката Дева съвършенството е всичко. Дори във връзка с децата си, те са доста директни във връзка с възгледите си и може да излязат като някой извънредно непоколебим и придирчив. Често те са неразбрани за откровените си опити да оформят съзнанието на детето си в вярната посока. Въпреки това, извънредно позитивно качество на тази зодия като майка, е фактът, че не слуша прекомерно доста други хора и прави нещата със собствен личен темп.

ВЕЗНИ

Майките от този знак са свързани със сигурността и стабилността. Те са от хората, които не са сурови, само че имат свои фини способи да се оправят с разнообразни провокации в живота. По отношение на отношението към децата си те са деликатни, само че доста безапелационни. Колкото и да са ядосани децата им на тях, няма метод майката Везни да не „ си пробие път “ в сърцето на детето си.

СКОРПИОН

Известни със своите буйни души и предпочитание за разцвет, майките Скорпиони са въодушевени и отдадени на развиването на детето си. Те мощно имат вяра в фантазиите на детето си и колкото и непостижими да са, ще ги поддържат до самия край. Понякога обаче, пробвайки се да подбуден децата си да доближат положение на съвършенство, не виждат, че може би желанията и фантазиите на детето към този момент навлизат в друга посока, което основава съществени препятствия в връзките майка-дете.

СТРЕЛЕЦ

Майките стрелци са майките, които всяко дете желае да има. Те са спонтанни, занимателни и въодушевени от живота по собствен личен метод. Въпреки че обичат децата си и ги обсипват с цялата обич и поддръжка, те също са доста добре схващат, че " гарджето би трябвало да напусне гнездото си в един миг ".

КОЗИРОГ

Майките Козирози са практични и пресметливи по добър метод. Те претеглят всички плюсове и минуси, що се отнася до бъдещето на детето им, и проправят идеалния път за детето си. Правейки това, те от време на време не помнят прочувствените връзки с детето си, което също е от изключителна значимост.

ВОДОЛЕЙ

Майките Водолеи са изобретателни и мъдри персони.  Ето за какво те обезпечават на детето си точното пространство, с цел да упражнява личната си характерност. Въпреки това, до момента в който желаят да научат детето си на отговорности, те от време на време стават извънредно невежи за проблемите на детето си. Майките от този зодиакален знак се постанова постоянно да поставят старания за салдото в връзките с децата си.

РИБИ

Майките Риби се раждат да бъдат родители. Те са най-хубавият източник на светлина и живот за децата им. Известни със своите защитни инстинкти, те имат метод да защитят децата си от всички рискове в живота. Но до момента в който желаят детето им да бъде безпроблемно, те по някакъв метод ги лишават от способността да водят лични борби.
 Каква майка сте по отношение на зодията? Каква майка сте по отношение на зодията?
Често зодиакалните знаци носят отличителните черти на хората в избрани аспекти. В тази публикация ще разгледаме какви са майчинските рол...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР