Искате ли да тръгнете по стъпките на Григор Димитров и

...
Искате ли да тръгнете по стъпките на Григор Димитров и
Коментари Харесай

Черно море Елит, Григор Димитров, Цветана Пиронкова, спортни мечти, висококвалифицирани треньори

Искате ли да тръгнете по стъпките на Григор Димитров и Цветана Пиронкова? Или да растете здрави и да изпитвате наслаждение от магията с ракета в ръка?

Вие може да постигнете вашите спортни фантазии, в случай че се запишете да играете тенис в най-успешния клуб във Варна и един от най-успешните въобще в България – „ Черно море-Елит ”.

 

Сега, за следващ път „ Черно море-Елит ” дава изключителната опция за деца и младежи на възраст от 6 до 16 години да развиват своите качества и спортуват в отличната му база на кристално чистия въздух в Морската градина във Варна.

Тези, които дойдат на кортовете, ще научат А и Б в тениса от висококвалифицирани треньори, ще укрепват здравословно и ще получават привички, които да им бъдат от изгода в живота.

 

„ Черно море-Елит ” от дълго време е одобрена и желана марка в родния и интернационален тенис. Той е измежду четирите наши клуба с европейска отборна купа, която е извоювана при дамите от Цвети Пиронкова, Сесил Каратанчева, Виргиния Трифонова и Филипа Габровска под вещото управление на човека-клуб Огнян Илиев.

След години той съобщи щафетата на Кристиян Илиев и други кадърни експерти, които пазят традициите да учат на тенис генерации деца и да развиват дарбата им. Един от тях – Пьотр Нестеров, към днешна дата е №1 в Европа при 16-годишните.

 

Вдъхновението и страстта с ракета в ръка може да бъде врата към галактически висоти в тениса. Тя е отворена и чака искащи и надъхани наследници, които да се претворят в новото потомство първенци на България.

В топлата есен Черно море - Елит ви слага ново начало на  удивителни спортни провокации! 

Скъпи родители, помислете за здравето на децата си и направете правилния избор!

--

За контакти:

Адрес на „ Черно море-Елит ”: гр. Варна, Морска градина – кортовете до Летния спектакъл

Тел. за записвания: 052 612 799 и 0887 500 608

Имейл: [email protected]

Facebook страница: Тенис Клуб Черно Море-Елит

--

Текст за фотосите:

1. На кортовете на " Черно море - Елит " постоянно е пълно с деца.

2. Клубната витрина е цялостна с титли.

3. Европейските шампионки за дами на клуба от 2005 година.

4. Кристиян Илиев с гений №1 Пьотр Нестеров.

 

*Публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР