Искате ли да сте здрави и стройни? Ето няколко съвета,

...
Искате ли да сте здрави и стройни? Ето няколко съвета,
Коментари Харесай

10 супер ефективни мотивации за отслабване

Искате ли да сте здрави и стройни? Ето няколко съвета, които да ви оказват помощ да извършите тъкмо това. За да бъдете стимулирани да отслабнете, би трябвало да поддържате една и съща рутина в продължение на няколко дни или месеци. Съветите, които да ви стимулират да отслабнете, могат да бъдат многочислени – получени похвали, бърз прогрес, способността да носите облеклата на фантазиите си, да се чувствате привлекателни и енергични.

Мотивация и препоръки за тези, които желаят да отслабнат, са събрани в идните редове:

1. Това е първият и най-съществен съвет

Това ще ви помогне да преодолеете желанието за преяждане. Хората на стратегия за намаляване или диета са склонни да мислят за храна, от самото начало. Затова е целесъобразно да ядете нещо здравословно и засищащо, вместо да мечтаете за торти и пайове. Опитайте се да следите това поглъщате, до момента в който свикнете да не обръщате внимание на мазните храни.

2. Обградете се със слаби хора

Научно е потвърдено, че тежестта и размерите ви са същите като тези на хората, с които прекарвате по-голямата част от времето си. Така ще започнете да ходите с тези хора в спортна зала, фитнес, клуб и така нататък

3. Бъдете обективни към себе си
Нетипичните, само че работещи способи за намаляване
Отслабването е много комплициран развой за милиони хора по света. Причините за наднорменото тегло са доста и разнообразни и всеки прибягва до вс...
Прочети повече
Ако отслабнете и по-късно качите 1 кг, не се паникьосвайте и не отхвърляйте изцяло храна. Необходимо е рационално да се подходи към диетата и да се разбере, че процесът на намаляване ще отнеме известно време и през цялото това време би трябвало да се храните вярно. Всички можем да си позволим от време на време да ядем нещо, което не се предлага от диетата и заради това са вероятни съмнения в тежестта. Затова не бъдете доста строги към себе си. Да бъдеш недопечен към себе си може да провали проекта за намаляване.

4. Отслабването не е лек за всичко

Слабият човек може също да има спорове с другари, семейство, на работа, нерешителност. Стройната фигура в никакъв случай няма да реши всички човешки проблеми. Не е елементарно да отслабнете сами. Много по-лесно е, когато имате съидейници покрай себе си.

5. Яжте, когато сте гладни

Звучи необичайно, нали? Не яжте сладки и мазни храни. Яжте храни, които се усвояват постепенно от тялото. Може да включите протеини в ястия със зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни и фасул. Това ще понижи кръвната захар.
Откажете се от тези неща и ще отслабнете елементарно - без апетит
Когато чуем думата " намаляване ", първото, за което се сещаме са изтощителни диети, непрекъснати ограничения и доста извършения. Излишните кило...
Прочети повече
6. Разговаряйте с хора, които също са решили да отслабнат

Ходете във фитнес зали, фитнес центрове, уроци по йога. Може също да опитате да ги намерите във конгреси или обществени уеб сайтове в Интернет. Ако не, можете да се срещнете персонално с тях.

7. Закачете мотивацията си, пред огледалото

Закачете обичаната си рокля, бикини, къси панталони или каквото желаете. Желанието да ги носите ще е доста мощен мотиватор. Може също да закачите роклята си на огледало, с цел да си напомните за задачата за намаляване.

8. Стойте надалеч от прекомерно тънките модели
Ето за какво на някои хора им е мъчно да отслабнат
Опитали ли сте всичко, само че към момента се чудите за какво не може да отслабнете? Може да има доста аргументи: от най-очевидните, като неприятни храните...
Прочети повече
Напълнете стаите си или където и да прекарвате по-голямата част от времето си със фотоси на модели, с съвършените форми. Тези фотоси ще ви оказват помощ да намалите приема на храна и да поддържате идеалното си тегло.

9. Участвайте в здравни викторини

Това работи като мигновена доза ентусиазъм. Отговарянето на въпроси от здравната викторина може да увеличи мотивацията ви да започнете диета.

10. Изчистете дрешника си от ненужни предмети с огромни размери

Почистете дрешника си, обещайте си да отслабнете, споделете го с приятелите, фамилията или сътрудниците си. Това ще ви даде още един мотив да отслабнете.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР