Искате ли да спите в балон? Ако е така, имаме

...
Искате ли да спите в балон? Ако е така, имаме
Коментари Харесай

Къде в Европа може да спим в мехурче

Искате ли да спите в балон? Ако е по този начин, имаме подбрани осем места, където можете да извършите тъкмо това, до момента в който сте заобиколени от девствена природа, омагьосани гори или испанска пустиня.

Създадени, с цел да прегърнат превъзходното външно пространство, тези мехурчета са разполагаем на разнообразни места в цяла Европа и разрешават да заспим, до момента в който се взираме в звездното небе, разкрива уеб сайтът Travelaway.

Aire de Bardenas, Испания

Публикация, споделена от Hotel Aire de Bardenas (@airedebardenas) на Фев 9, 2018 в 10:57 PST

Сгушен в естествения парк Bardenas Reales, дизайнерският хотел Aire de Bardenas предлага на посетителите опция да спят под лунната светлина в красиво декорирани балонни стаи с безкрайни гледки към зашеметяващия необитаем пейзаж. Шикозните сферични структури са свързани с тунели с мехурчета и са обзаведени с баня, електричество, Wi-Fi и минибар.

Forest Domes, Северна Ирландия

Публикация, споделена от UrbanDaddy (@urbandaddy) на Май 17, 2017 в 3:17 PDT

Може да избягаме от външния свят с престой във Finn Lough - прелестен крайезерен курорт, който предлага първокласни мехурчета в квартал Fermanagh, Северна Ирландия. Всеки грациозен Forest Dome е стилно украсен с легло, типичен кресла и телескоп, с цел да се любуваме на звездите. Всички пространства са със независима баня, кафе машина и 180-градусови транспарантни стени, които потапят гостите в дивата природа.

The 5 Million Star Hotel, Исландия

Публикация, споделена от The 5 Million Star Hotel (@bubbleiceland) на Мар 12, 2017 в 5:04 PDT

Няма по-добър метод да гледаме Северното зарево в Исландия, от този да останем в хотел Buubble, прочут още като The 5 Million Star Hotel. Сгушен в средата на загадка гора, на към 1,5-2 часа от Рейкявик, институцията предлага на авантюристите многообразие от мехурчета, оборудвани с отоплителни системи, електрически контакти и уютни кревати, с цел да гледаме към звездното небе в цялостен комфорт.

Dome Garden, Англия

 Снимка 343813

За прелестно превозване в природата в Глостършир ни е необходим Dome Garden - футуристично селце от 11 екологични куполни палатки, ситуирани надълбоко в гората на Дийн. Често именуван един от най-хубавите залесяващи обекти в Обединеното кралство, първокласното къмпинг населено място съчетава насладата от живота на открито с комфорта и удобствата на първокласен хотел. Очакват ни шикозни кубични куполи, летящи кревати, развлекателни пица вечери и доста благоприятни условия за завършения.

Attrap`reves, Франция

Публикация, споделена от Attrap'reves (@attraprevesattrapreves) на Апр 23, 2016 в 11:31 PDT

Луксът се среща с откритото пространство в Attrap`reves - неповторим хотел мехурче, скътан в живописната провинция Марсилия. Тук гостите са поканени да спят под звездите с надуваеми пластмасови мехурчета, основани от френския дизайнер Пиер-Стефан Дюма и обзаведени с кревати с кралски размери. Всяка самостоятелно декорирана стая-балон е комфортно усамотена и се предлага с изцяло непрозрачна баня и телескоп.

Dihan Evasion, France

 Снимка 343824

Dihan Evasion е фамилно стопанство в Бретан, Франция, сред селата Карнак и Киберон, което разрешава да пренощуваме в балонни палатки, закачени измежду стогодишните дъбови и кестенови дървета. Достъпни през стълби, транспарантните сфери се оферират с огромни кръгли матраци и пердета за усамотена удобна нощ под звездите.

Camp Katur, Англия

Публикация, споделена от Camp Katur (@camp_katur) на Фев 9, 2018 в 2:06 PST

Разположен в Camp Hill Manor Estate, в тихата провинция на Северен Йоркшир, къмпингът предлага забавна композиция от благоприятни условия за настаняване, в това число някои неповторими 360-градусови панорамни, скрити в гората.

Nuit Nature, Франция

Публикация, споделена от Montblanclive.com (@montblanclive) на Яну 29, 2018 в 11:30 PST

Настаняването в балончето в Nuit Nature идва с дегустация на шампанско, безвъзмездна закуска и превъзходна панорама към Мон Блан. Разположен в планинското село Combloux, мехурчето е красиво обзаведено с дизайнерски мебели и предлага удобно легло за паметен нощен сън на открито във френските Алпи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР