Искате ли да се разходите до ръба на космоса? Това

...
Искате ли да се разходите до ръба на космоса? Това
Коментари Харесай

Virgin Galactic вече иска 450 000 долара за полет до космоса

Искате ли да се разноските до ръба на космоса? Това е допустимо с Virgin Galactic, които отвориха нов рунд продажба на билети за туристическите си полети, които ще стартират тази година.

Това обаче ще излезе много по-скъпо отпреди - в този момент билетите костват по 450 000 $, с 200 хиляди $ повече от ранната фаза на продажба, която завърши преди цели 8 години - през 2014 година

600 души към този момент чакат своя първи суборбитален полет в галактическия транспортен съд USS Unity, който бе тестван от създателя на Virgin Galactic Ричард Брансън през юли предходната година.

Полетът ще е 90 минути, включва стартиране от аероплан на 50 000 фута, пътешестване с ракета до Линията на Карман, условната граница, в която атмосферата свършва и стартира космосът (на 100 км височина от Земята), няколко минути безтегловност, страхотни гледки на планетата ни и гладко втурване назад на нея.

Virgin Galactic към момента не дава съответна дата за полета, като се изключи че ще излети от Ню Мексико. Космическите туристи ще би трябвало да отделят и няколко дни за подготовка.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР