Искате ли да се пречистите на всички нива, видимо да

...
Искате ли да се пречистите на всички нива, видимо да
Коментари Харесай

Happy Week - здравословна почивка в сърцето на Родопите

Искате ли да се пречистите на всички равнища, очевидно да отслабнете и подмладите, да възстановите и балансирате всички витални функционалности в организма си? Това може да се случи, в случай че се доверите на, новаторски формат на седмична здравословна отмора.
Мястото за настаняване се намира в красивите Родопи. Хотел " Невястата " **** в к.к. Пампорово ще ви обезпечи всичко належащо, с цел да презаредите и тонизирате тялото и съзнанието си.
Редица учени през годините обявиха изрично, че най-чистият и лековит въздух в света може да бъде открит не къде и да е, а в България, или по-точно – в Родопите. Въздухът в този регион е доста подобаващ за хора с респираторни болести, а негативната йонизация усъвършенства имунитета, спомага за превъзмогване на алергии, усилва потенциала на абсорбация и асимилиране на кислорода, като форсира процеса на доставянето му до клетките и техните ядра. Отрицателната йонизация също има способността да усилва алфа вълните на мозъка и тяхната амплитуда.
Също по този начин вдишването на родопски въздух оказва лечебно деяние върху хреми, синузити, бронхиална астма, мигрени, родилни и постоперативни болки, твърдят учените.
Целта на почивките Happy Week е да се погрижите за себе си, като на помощ имате екип от експерти.
Happy Week включва здравословно хранене, придвижване и лекуване, интегрираща актуалните постижения на стандартната и различна медицина. Освен общоприетите туристически услуги, се предлага комплекс от медицински действия с самостоятелна устременост, ръководени от професионални лекарски екипи.
Ще имате опция да се насладите на ястия, приготвени напълно от подбрани екологично чисти и био артикули, съчетани в петкратно здравословно меню, особено направено от лекари по диететика и хранене и прецизирано по калорийност, грамаж и хранителна стойност.
Ако се доверите на Happy Week, ще можете да преминете през медицински прегледи и съвещания от екип одобрени лекари. Ще ви бъде изработен базов кръвен тест, нагледно изследване-кардиографско, ехографско, ехокардиографско и доплер-сонографско. Всички тези проучвания са безвредни и доста информативни за прогнозиране на обществено значимите заболявания, като хипертония, диабет, затлъстяване и риска от съдови произшествия (инфаркт, инсулт).  
Предвидени са също по този начин забавни физически интензивности като йога, водна гимнастика, аеробика, психически, релаксационни медитативни техники; SPA процедури и релаксиращи масажи; походи по еко направления измежду природата; креативен ателиeта и лекции на тематики, свързани със здравословния метод на живот.
Всичко това звучи прелестно, нали? Най-хубавото е, че можете да се възползвате от СПЕЦИАЛНИ цени, в случай че се запишете за почивката Happy Week за интервала 13 - 20 март 2020 г. 







Създайте собствен личен жанр за здравословен метод на живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР