Искате ли да се кандидатирам за президент на 14 ноември?,

...
Искате ли да се кандидатирам за президент на 14 ноември?,
Коментари Харесай

Фенове на Луна изтрещяха: Ти ще бъдеш най-великият президент на всички времена в целия свят!

" Искате ли да се кандидатирам за президент на 14 ноември? ", пита онлайн своите почитатели певицата Луна. Отговорите са еднопосочни: " Да апелирам те! Искам да гласоподавам за теб! “, „ Ти ще бъдеш най-великият президент на всички времена в целия свят! Моля те, кандидатирай се “, навиват я почитателите.

Луна се обърна към целия български народ на връх празника на Съединението. Тя цитира думи на Петър Дънов, на чието обучение от години е отдадена последователка.

„ Любовта прави съединението, а съединението прави силата. Ако българите желаят работите им да вървят добре, би трябвало да си служат с целия израз, а освен с последния – съединението прави силата. За да бъдем мощни като народ, като вярващи, би трябвало да сме съединени в Любовта. Това съединяване ще ни направи мощни. Казват: “Да се съединим, да образуваме сдружение ”.

Съединение или сдружаване без Любов елементарно се разпада, както се разпадат обръчите на кацата. Развивайте Надеждата, Вярата и Любовта си, с цел да се закрепите и в трите свята: Надеждата ще свърши всичките ви работи на физическия свят, Вярата – в Умствения и Духовния свят, а Любовта – в Божествения.

Съединете се, както се съединява мъжът с дамата, както брат и сестра се съединяват, тъй като в съединението е Силата, в съединението има работа, строеж, мисли, усеща, желания, цивилизация “, написа Луна.

Тя не остава  само на голи думи ами към този момент прави и сондажи за свое вице, с който да се яви на изборите.

Наскоро изпълнителят Иво Димчев еднообразно прочут като както с представлението, по този начин и с признанието, че е притежател на ХИВ вируса разгласи, че Луна го е поканила за вицепрезидент и той е приел поканата, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР