Искате ли да правите секс с непознат/а? нека си признаем

...
Искате ли да правите секс с непознат/а? нека си признаем
Коментари Харесай

Само за палавници: 10 удоволствия от пиянския секс

Искате ли да вършиме секс с непознат/а? дано си признаем - алкохолът доста елементарно ще ви помогне да свалите облеклата на човек, на който се хвърлили взор.
Най-големият прелъстител на всички времена и нации е алкохолът. Повечето двойки, които вършат секс за първи път, са под въздействието на алкохол и са пияни.
Алкохолът вкарва доста повече двойки в леглото, в сравнение с курсове за съблазняване за мъже и дами. Благодарение на алкохола можем да се сближим по-бързо и да вършим секс с нов сътрудник без да си задаваме доста въпроси.
Важно!
Трябва да уточним, че не предлагаме безразборни полови връзки на пияна глава. Нито пък да се наливате до несвяст единствено и единствено, с цел да вършиме секс. Тук приказваме за това, в случай че към този момент сме на градус по какъв начин оптимално да се възползваме от това по време на интимни връзки!
Ето кои са 10 удоволствия и преимущества от пиянския секса:

1. Алкохол и примирение
Алкохолът бързо отстранява всички забрани, табута, комплекси и подозрения сред половете. Той изключително оказва помощ на девойките, които към момента мислят по кое време могат да „ дадат “ на мъжа, това, което желае, с цел да не бъдат считани за развратени и порочни. Сексът би трябвало да се прави, когато желаете, а не да бъдете лицемери.

2. Алкохол и комплекси
Алкохолът води комплексите на назад във времето. Обикновено изключвате светлината или се срамувате от несъвършеното си тяло? Край – алкохолът убива тези комплекси. Неувереността изчезва за момент. Когато хората са малко пияни, дребните неща, които пречат на секса и оргазма им в трезво положение, отстъпват на назад във времето.

3. Алкохол и бариери
Адекватните количества алкохол и коктейли отстраняват всички бариери пред секса. Много неща стават маловажни за разлика от желанието за секс на мига. Алкохолът разсънва пристрастеност.

4. Алкохол и убеденост
Влюбените стават по-смели и по-спокойни и се любуват повече, когато са пияни. Няма неустановеност и глупава срамност. Уверените влюбени се забавляват доста повече. Алкохолът прави девойките порочни и вулгарни, което ги прави страхотни в секса.

5. Алкохол и професионализъм
Много хора са срамежливи по отношение на това какъв брой са положителни в секса. Когато и двамата са пили, тогава няма такива подозрения. Мъжът е богът на секса, а момичето е секс бомбата. Основното е, че алкохолът в действителност оказва помощ да се получи оптимално задоволство и за двамата.

6. Алкохол и многообразие
Когато си пийнал, е елементарно да експериментираш и да правиш забавни неща, вместо когато си изтрезнял. Оралният секс, разнообразни секс пози, ролеви игри и разнообразни опити и играчки се възприемат с гръм и тропот. С алкохолът ще извършите доста неща в секса, които от дълго време сте желали, само че сте били срамежливи.

7. Алкохол и развлечение
Алкохолът ни прави положителни, занимателни и радостни. И двамата сте на смела и положителна вълна. За вас е елементарно да си пишете, да се заблуждавате и да се събличате, с цел да вършиме комплициран секс.

8. Алкохол и място
Когато и двамата пиете, нямате потребност от първокласни хотели и сантиментални кревати. Можете да вършиме страховит секс във всяка среда. Това може да бъде задната седалка на колата, уютно място измежду природата, покривът на къщата, стълбището, склад или всяко друго повече или по-малко насаме място. Вие сте обхванати от пристрастеност и не се нуждаете от клишета, които единствено пречат и забавят страхотния секс за неопределен срок.

9. Алкохол и дълготрайност на секса
Когато мъжът е малко пийнал, той може да издържи по-дълго в секса и момичето се възбужда по-бързо. Това значи, че сексът ще бъде по-дълъг, по-качествен и по-ярък. Можете да се забавлявате съвсем през цялата нощ.

10. Алкохол и инстинкт
Алкохолът разсънва звяра в мъжа и дамата в момичето. Можете да бъдете животни и да се изразявате с цялата си популярност и стремежи. Момичето може да крещи, да стене, да драска и да псува мръсно. Мъжът може да бъде недодялан, преобладаващ и могъщ. Удоволствията от пиянския секс са явни. Алкохолът направи доста, с цел да събере доста двойки, които са срамежливи и дълго време не са смеели да признаят половите си мераци. Толкова доста обещаващи връзки са почнали точно с помощта на пиянския секс. Помнете – алкохолът и сексът са най-хубавите другари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР