Искате ли да подобрите своето външно жилищно пространство тази пролет?

...
Искате ли да подобрите своето външно жилищно пространство тази пролет?
Коментари Харесай

Walmart на практика раздава този бестселър комплект ратанови мебели за вътрешен двор от 4 части за $190

Искате ли да подобрите своето външно жилищно пространство тази пролет? Отидете до Walmart – уебсайтът на Walmart, който е – тъй като открихме в действителност фантастична оферта за най-високо оценен комплект ратанови мебели за вътрешен двор за $190. Читателите на CBS Essentials полудяват по него: Това е нашият най-продаван комплект за вътрешен двор.

В момента можете да получите този оценен с 4,2 звезди комплект за вътрешен двор от Costway, който включва два единични стола с възглавници (23,5 " x 25 " 'x 31''), любовна седалка с възглавница (43,5'' x 25''x 31'') и масичка за кафе от закалено стъкло (35'' x 18'' x 17,5''), която поддържа до 165 паунда. Столовете устоят до 400 паунда. Възглавниците, които могат да се перат, се оферират в бяло, тюркоазено, алено, морско синьо и бежово.

„ Тази мебел за двор наподобява ужасно и е доста комфортна “, сподели рецензент на Walmart. „ Всички елементи и хардуер бяха ясно маркирани и инструкциите за сглобяване бяха лесни за следване. Много удовлетворен. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР