Искате ли да имате добре оформено дупе? Това е възможно,

...
Искате ли да имате добре оформено дупе? Това е възможно,
Коментари Харесай

5 съвета как да оформите дупето си

Искате ли да имате добре завършено дупе? Това е допустимо, стига да се храните здравословно и да упражнявате постоянно. Вижте 5 съвета по какъв начин да оформите дупето си.

Макар че обичайно зимата хората най-често се „ отпускат ” и си разрешават качване на някой и различен кг, това не значи, че вие би трябвало да сте от тях. Какво по-хубаво от това да изглеждате добре през цялата година, а освен през топлите месеци, когато тялото ви е на показ?

е една от най-женствените елементи в тялото на дамите, само че за жалост и една от най-трудно подлагащата се на трансформации. За да оформите дупето си по метод, който ви подхожда, би трябвало да прибегнете до „ старомодните ” способи, включващи и тренировки .

 
Следващите 5 съвета ще ви оказват помощ да оформите своето дупе:  Клякайте
Едни от най-ползотворните извършения във връзка с дупето са клековете. Има разнообразни типове клекове, с чиято помощ може да разнообразявате тренировката си и в същото време да оформите своето дупе. Първоначално може да започнете с по-малък брой клекове, като последователно увеличавате повторенията.

 

 Клякайте
Тренирайте минимум два пъти в седмицата
С мечтаните резултати и стегнатото дупе, за което мечтаете, може да се сдобиете, единствено в случай че сте непрекъснати и постоянни с тренировките. Ето за какво е належащо да се упражнявате най-малко два пъти в седмицата, като при предпочитание и опция може да увеличите тренировките. Клековете, за които към този момент стана дума, наложително би трябвало да се вършат два-три пъти седмично. За по-бърз резултат може да клякате и всеки ден.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР