Искате ли да бъдете по-щастливи? Това означава да планирате следващата

...
Искате ли да бъдете по-щастливи? Това означава да планирате следващата
Коментари Харесай

Ще се изненадате, когато разберете кои са трите най-щастливи страни в света

Искате ли да бъдете по-щастливи? Това значи да планирате идната си почивка в някоя от тези три северни страни, благословени с доста hygge и дълги дни на блажена слънчева светлина през юни. Според Световния отчет за щастието 2018, Финландия лиши първото място и беше избрана за най-щастлива страна, следвана от северните си съседи Норвегия и Дания, написа profit.bg

За да дефинират процентът благополучие, екипът от икономисти на мрежата за стабилно развиване към Организация на обединените нации изследва всички ограничения за благополучие в 156 страни - обществена поддръжка, дълготрайност на живота, приходи, независимост, благотворителност и доверие.

Ето какво би трябвало да извършите, откакто стигнете до тези щастливи утопии. Ако е зима, не забравяйте да погледнете към небето, с цел да видите зашеметяващото Северно зарево.

Финландия

Погледнете към духовната си страна в хълмистия храм " Temppeliaukion " в Хелзинки, издълбан в канара. Това архитектурно знамение е под морското ниво. Не е нужно да ходите на работа - просто седнете, затворете очите си и се насладете на феноменална звучност. Зловещата, само че и забележителна 500-годишната сбирка от каменни статуи на Вейжо Ронкконен в едноименната градина в Парикала си коства тричасовото пътешестване от Хелзинки, изключително в случай че сте йога фенове. Запознайте се с културните творения на Хелзинки в дизайнерския регион на града. Всеки петък в 15 ч тук потегля пешеходната обиколка с екскурзовод, с който може да разгледате музеи, бутици и галерии.

Дания

Заредете телефона си, тъй като ще желаете да извършите доста фотоси на цветния като дъга покрив на ARoS Aarhaus Art Museum в Аахус, вторият по величина град в Дания. След като разгледате 360-градусовата гледка, можете да се насладите на обяд в ресторанта, където множеството от биологичните артикули идват от градината на покрива. Ако желаете да се разноските и да гледате концерт навън (ако имате късмет), посетете Тиволи Гарденс в сърцето на Копенхаген - забележителност още от 1843 година. Кварталът Nyhavn в Копенхаген предлага съвършената панорама към цветните къщи по крайбрежието.

Норвегия

Жителите на миналогодишният победител към момента се усмихват на шанса си да живеят тук. И няма по какъв начин да е с естествени чудеса като най-голямата централизация на фиорди в света и обстоятелството, че мъжете получават 10 седмици за " pappapermisjon " (отпуск по бащинство). Фенове на изкуството, архитектурата и дизайна няма да желаят да пропуснат Националната изложба в Осло, в която се обитава най-голямата сбирка от изкуства в Норвегия, включваща Викът на Едвард Мунк. SALT е многофункционално място, основано от архитекта Сами Ринтала, което се предлага изкуство, храна и питиета, музика и даже сауна в дървени пирамидални структури на брега на Осло.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР