Искате ли бързо да отслабнете, без да правите нищо? Първото

...
Искате ли бързо да отслабнете, без да правите нищо? Първото
Коментари Харесай

Как се отслабва без диета и спорт?

Искате ли бързо да отслабнете, без да вършиме нищо? Първото предписание - забравете за ограничавания! Звучи невероятно, само че тъкмо в това е тайната на здравословното намаляване. Всъщност, с цел да отслабнете и да не наддавате на тегло, не е нужно да спазвате строги диети или да сте непрекъснато във фитнеса - просто би трябвало да въведете някои дребни промени в нормалния си метод на живот. Ако следвате тези 6 елементарни правила всеки ден, ще се сдобиете с доста по-стегната фигура и по-здраво тяло, в сравнение с в случай че спазвате избран хранителен режим.

1. Откажете се от алкохола

Можете да отслабнете без диета и спорт, премахвайки алкохола от ежедневното ви меню. Добрата вест е, че няма да се наложи да се придържате вечно към тази възбрана. Достатъчно е просто да не консумирате алкохол в продължение на един месец, а по-късно, когато метаболизмът ви се усъвършенства, можете още веднъж да започнете да се наслаждавате на обичаните си питиета. Но не прекалявайте!

2. Не яжте след 21 часа

Ако сте вечеряли в точния момент и вечерята ви е била пълноценна сигурно няма да се озовете пред хладилника преди лягане. Ако съумеете да се откажете от късното похапване, доста скоро резултатът ще е явен без диета и спорт.

3. Консумирайте доста вода

Със сигурност сте чували тази рекомендация безчет пъти. Но съответната хидратация е причина тялото ви да действа добре и е значителен съставен елемент на здравословния и бърз метаболизъм. Ако обаче не можете да пиете доста вода, пробвайте се да ядете повече сочни зеленчуци (например краставици) и супи - това е освен здравословно, само че и вкусно.

4. Осигурете си пълностоен сън

Това е най-хубавият съвет за тези, които се грижат за здравето и фигурата си. Сънят има директен резултат върху хормоните, които управляват глада и ситостта. Той е най-хубавото и налично средство за справяне със напрежението и за стимулиране на метаболизма. Добре е спалнята ви постоянно да е тъмна и хладна и всички джаджи да са отвън нея. Ако съумеете да подобрите съня си, доста скоро ще забележите резултат без диети и спорт!

5. Пийте кафе

В случая не става въпрос за капучино, лате или други висококалорични и сладки кафени питиета, а за елементарното черно кафе - най-малко три чаши дневно. Кофеинът потиска апетита, оказва помощ за понижаване на отоците и ни зарежда с задоволително сила, с цел да водим по-активен метод на живот.

6. Яжте протеини и фибри на всяко хранене

Не бройте калориите - последните изследвания безапелационно потвърждават, че тяхната норма е самостоятелна и е съвсем невероятно да се дефинира нужното им количество. Вместо това просто направете диетата си по-здравословна - добавяйте по една порция протеини и фибри към всяко хранене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР