Искате да тренирате, за да свалите килограми, но нямате желание

...
Искате да тренирате, за да свалите килограми, но нямате желание
Коментари Харесай

Няколко алтернативи на фитнеса, които да опитаме

Искате да упражнявате, с цел да свалите килограми, само че нямате предпочитание да се затваряте в зала с други хора? Няма проблем - ние сме отсреща да предложим забавни други възможности, които да ви оказват помощ да влезете във форма. Държим да подчертаем, че те не са ориентирани към трупане на мускулна маса, а към поддържане на положителния тонус на тялото и хубавата ни фигура. Вижте кои са те: 

1) Йога

Много хора подценяват йогата, само че постоянната процедура може да направи чудеса за вас. Има извънредно интензивни натоварващи сесии, както и такива, които са по-леки. В интернет има безпределно доста видеа, а също по този начин дано не забравяме йога лагерите и всички студиа, които работят и са отворени сега. Освен да стегнете дупето, йогата ще ви помогне и за това да разтоварите мозъка си. 
 Лоши привички, които вредят на нашето здраве, а даже не го осъзнаваме Лоши привички, които вредят на нашето здраве, а даже не го осъзнаваме
Има някои неща, които съвсем всеки от нас прави и могат да имат неприятни отблясъци върху здравето ни. Добре е да ги променим, тъй като на остарял...

2) Бягане в парка/на плажа

Тичането е нещо прелестно, което може да вършиме заран. Трябва единствено да имате парк наоколо или в идеалния случай плаж. Добре е да бягате рано заран или късно вечер, с цел да не станете жертва на жегите и да получите някой топлинен удар. 

3) Лостове

Лостовете са може би най-хубавата опция на фитнеса от позиция на силови извършения. Единственото, което би ви спряло са атмосферните условия, само че като цяло е добре да упражнявате на тях. Натоварването постоянно е обезпечено, а най-хубавото е, че може да срещнете и други хора, които са решили да го вършат и да създадете обществени контакти. 
 Някои неща, които да започнете да вършиме всеки ден, с цел да се чувствате по-добре Някои неща, които да започнете да вършиме всеки ден, с цел да се чувствате по-добре
Всеки човек желае да има пълностоен, благополучен живот, само че малко на брой са тези, които в действителност биха създали някакви съответни стъпки, с цел да ст...

4) Плуване 

Винаги е прелестно човек да върви на плуване. Това е спорт, който натоварва и развива цялото тяло. Единственото, което би трябвало да извършите е да сте сигурни, че отивате в басейн, в който водата е чиста, тъй като може да рискувате кожна зараза. Добавена стойност има когато ходите с треньор, в случай че желаете да развиете своите умения. 

5) Каране на колело

Карането на колело е по-добрата опция на бягането съгласно много хора. Трябва да внимавате с другите участници в придвижването и самите вие да сте виновни за това да не вършиме нелепости на пътя. Проблем пред това е, че в България на доста места няма добра велосипедна инфраструктура. 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР