Искате да си купите къща в Италия, с красива гледка,

...
Искате да си купите къща в Италия, с красива гледка,
Коментари Харесай

Къща за 1 евро в Италия, но има условие

Искате да си купите къща в Италия , с красива панорама, в крайбрежния италиански град Таранто, в южния район Пулия? Е, имате тази опция, тъй като в това градче се  оферират жилища на алегорична цена от 1 евро, написа.

През последните години в Италия редица опустяващи села приложиха привлекателен маркетингов трик - продажба на парцели на алегорична цена, нормално за 1 евро.

Какво е единственото значимо изискване, с цел да се сдобиете с къща за 1 евро? Вижте в канала във vbox7.com:

Трябва да се ангажирате за избран период да реставрирате добитите парцели, като планът за това по какъв начин ще наподобява постройката би трябвало да бъде утвърден от съответната община.
               

A post shared by (@ig_taranto_) on Jul 6, 2020 at 10:57am PDT

Консулът по културно завещание на Таранто Франческа Виджиано разгласи, че на изкушаващо ниската цена се оферират общински парцели в остарялата част на обитаемото място.

Такъв е казусът с оферта в различен град - Самбука , където дом се оферираше на цена от 1 евро.

Целта на локалното ръководство е да реши казуса с обезлюдяването на района. Местността се намира в южната част на остров Сицилия и е наричана " земен парадайс ", само че това не е било задоволително, с цел да спре доста хора да изберат огромните градове. Предприетата политика цели да привлечe поданици в Самбука.

Условието е новите притежатели да влагат в парцела 15 000 евро. С тази сума би трябвало да осъществят наложителни поправки в границите на три години, защото някои изоставени къщи се саморазрушават. Сега този метод за първи път се предлага в по-голямо обитаемо място. Целта на самодейността в Таранто е постройките да бъдат поддържани и животът да бъде върнат в остарелия град.
               

A post shared by (@vincenzoalbano) on Jul 8, 2020 at 2:29pm PDT

Първоначално за продажба са оповестени 15 здания в Таранто на цена от едно евро. На по-късен стадий повече парцели може да бъдат препоръчани на същата цена.

Южният италиански район Пулия се слави с кулинарните си деликатеси, каменната архитектура и живописни крайбрежни градчета. Областта обаче е много бедна, спрямо други райони в Италия. Офертите за едно евро са единствено част от проектите на града за възобновяване.

" Имаме огромно пристанище, тъй че има проект за преход във всичко, в това число вложения.Това е нов живот за града ", споделя Франческа Виджиано.

Най-популярната постройка в Таранто е Кастело Арагонезе, солидно барикада, построено през 15-и век. Заслужава си да бъде прегледан и храмът на Посейдон, датиращ от 6 век прочие н. е.
               

A post shared by (@lidiarondini) on Jul 8, 2020 at 10:19pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР