Искате да отслабнете и да сте здрави – може да

...
Искате да отслабнете и да сте здрави – може да
Коментари Харесай

Вижте как тридневното прочистване с червено цвекло смъква до 7 килограма

Искате да отслабнете и да сте здрави – може да го постигнете единствено за три дни с диетата с алено цвекло. Мечтата да сме слаби и здрави в никакъв случай не е била по-близо.
Диетата с алено цвекло включва още един основен детайл – кисело мляко. Двата продукта са освен лесни за намиране в този интервал от годината, само че и са извънредно евтини. А резултатът от комбинацията им е повече от удивителен.
Диета с кисело мляко с алено цвекло е може би най-евтиният метод за намаляване. Комбинираният банкет на двата елементарни, само че невероятни продукта, чисти тялото от токсините и води до скоростна загуба на тегло.
Режимът продължава три дни и дава обещание да се отървете от 4 до 7 спомагателни кг. Резултатът зависи от първичното тегло и физиката ви. Диетата е последна, с нищожно хранене, само че пък си заслужава.
Ежедневното меню е еднообразно и за трите режимни дни. То включва: 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и 1.5-2 литра вода. Водата е безусловно наложителна, с цел да се предотврати обезводняването, както и да спомогне за филтриране от шлаките.
Цвеклото пък би трябвало да се смели с блендер и да се смеси с киселото мляко. Коктейлът е освен пресен, само че и доста апетитен. Приемът му засища глада.
След третия ден на мляко и цвекло последователно започнете да включвате в менюто с варено месо и риба, до 400 г на ден, разграничени на 3 порции. Освен това в границите на 4 дни повишете приема на ябълките и цитрусовите плодове.
Резултатът от диетата надвишава всички упования – подсигуряваме. Режимът се предлага освен за скоростно намаляване. Той е и фрапантна мярка за пречистване на черния дроб, стомаха или бъбреците. След него ще сте нов човек – по-здрав и по-слаб.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР