Искате да отслабнете и да изчистите тялото? Пригответе си зелев

...
Искате да отслабнете и да изчистите тялото? Пригответе си зелев
Коментари Харесай

Ако пиете зелев сок 7 дни подред, в тялото ви ще се случи това!

Искате да отслабнете и да изчистите тялото? Пригответе си зелев сок. Той съдържа електролити и пробиотици, от които се нуждае тялото ви.

Ето някои от проблемите, при които зелевият сок помага:

стомашно заболяване;изгаряния;понижава нивата на кръвната захар;елиминира запека;регулира метаболизма;почиства организма от токсини;лекува гастрит.

Препоръчва се леко да затоплите зелевия сок преди приложимост и да го консумирате 7 дни.

Едно от най-ценните свойства на сока от зеле е високото наличие на детайли като хлор и сяра, както и релативно високото наличие на йод. Тази композиция от минерали оказва помощ за разчистване на лигавицата на стомаха и червата. Също по този начин, за да подхраните косата, ноктите и кожата си, пийте зелев сок.

Много е добре да приемате зелевия сок с моркови. Този коктейл е съвършен източник на витамин С. Той се употребява като средство за разчистване, изключително при лекуване на зараза на венците, която може да аргументи пиорея.

Зелевият сок се използва при тумори, доста е ефикасен при запек. Тъй като положителното положение на кожата зависи значително от червата, приемът на зелев сок придава гладък и чист тип на кожата.

Външно сокът от зеле се употребява за укрепване на рани.

Много е елементарно да се подготви сокът вкъщи: зелето, нарязано на дребни късчета, се пуска през сокоизстисквачка. Сокът може да се съхранява един ден, при температура не по-висока от 2 градуса. Все отново е най-добре сокът да се подготви непосредствено преди приложимост.

Вижте още: Най-мощната напитка, която топи мазнините на корема

Готови ли сте да опитате този прелестен инструмент?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР