Искате да отслабнете? А откъде да започнете? Най-добре първо елиминирайте

...
Искате да отслабнете? А откъде да започнете? Най-добре първо елиминирайте
Коментари Харесай

5 задължителни неща, които да откажете, за да отслабнете

Искате да отслабнете? А от кое място да започнете? Най-добре първо елиминирайте 5 храни и нездравословни съставки, които пречат на отслабването. Вижте 5 наложителни неща, които да откажете, с цел да отслабнете.
Силно ограничаващите диети са сложни за осъществяване, а и нездравословни в дълготраен проект. Важно е човек да се любува на храната, която употребява, а доста диетолози са на мнение, че множеството храни са разрешени в умерени количества. Това значи, че в случай че желаете да отслабнете, има единствено няколко избрани храни или съставки, които би трябвало да избягвате:
 
Напитки с добавена захар
Напитките с добавена захар са извънредно калорично, само че за благополучие за едно от най-лесните неща, които може да премахнете от всекидневието си. Според експерти една жена би трябвало да употребява не повече от 6 чаени лъжички захар дневно (около 24 грама), а мъжете да одобряват не повече от 9 чаени лъжички захар всекидневно. Повечето известни питиета в магазина неведнъж надвишават допустимото количество захар. Сладките питиета с кафе могат да бъдат „ захарни бомби ”, съдържайки сред 400 и 900 калории.

 

 
 Подсладени зърнени закуски
Зърнената закуска може да ви наподобява добър избор, само че тя би могла да навреди на задачата ви да отслабнете, в случай че е подсладена. Обикновено подсладените зърнени закуски съдържат доста захар и по-малко фибри. За да отслабнете, би трябвало да заложите на старомодните овесени закуски с пресни плодове, да вземем за пример.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР