Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не

...
Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не могат по друг начин да се преборят с нас

Искат възбрана на третата политическа мощ в страната, тъй като не могат по различен метод да се преборят с нас. Това сподели за БНР водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов във връзка на настояването на група общественици да се забрани активността на партията. Костадин Костадинов ги дефинира като „ лица, от които лъха мощна интелектуална отпадналост “.

„ Има цели семейства в листата.  Всички тези хора са гласоподаватели на ПП-ДБ. Това не е гражданска самодейност, а димна завеса на ПП-ДБ, които се пробват да отвлекат вниманието от обстоятелството, че предадоха личните си гласоподаватели. Председалите на тези хора договаряха назначенията в бъдещото българско държавно управление с американския и други посланици ”, добави още Костадинов.

Той ги упрекна в липса на реакция при установяване на бюджета за просвета, който съгласно него, е скандално невисок.

„ Тези хора посегнаха и  на националния ни празник. Те опростачват нацията “.

Костадинов не изключи опцията да се види в съда с огромна част от хората, участващи в групата, която работи за възбрана на партия „ Възраждане “.

Лидерът на „ Възраждане “ подсети в предаването „ 12+3 “, че от партията му са пуснала сигнали в Прокуратурата против Асен Василев и Кирил Петков за държавна измяна, само че към момента не са получили отговор. По тази причина счита,че България е завзета страна.

Костадин Костадинов предложения съперниците на „ Възраждане “ на спор, макар че е сигурен в отхвърли от тяхна страна.

Лидерът на „ Възраждане “ разяснява наличието си на конгреса на „ Алтернатива за Германия “, където произнесе и тирада.

„ Искаме ориста на нашия общ европейски дом да се взема решение от европейците. Нормално е Европа да се съставлява от носителите на християнските и европейските полезности. Имаме общи съперници и проблеми, наложително е да имаме и общи дейности “.

Той изясни, че  „ Възраждане “ и „ Алтернатива за Германия “ си слагат за цел на идващите европейски избори обединения като техните да станат втора политическа мощ в Европа. Посочи, че имат контакти и с сходни партии от Испания, Франция и Финландия.

„ Ще установим обща група в Екологичен потенциал “.

Костадинов проучва и реакциите в политическато пространство, откакто стана ясно, че е упражнено  грубо насилието над 18-годишното момиче от Стара Загора,  разрязано над 400 пъти с нож.

„ Виждам опит да се политизира тъгата на хората “.

Той упрекна политиците в липса на коментар за убийството на младежа от Стамболийски, който беше заровен покрай Цалапица и съобщи, че по-голяма част от митингите, които ще се проведат през днешния ден в поддръжка на 18-годишното момиче от Стара Загора, са проведени от координатори на ПП-ДБ. Костадинов вижда и опити насилникът да бъде обвързван с партия „ Възраждане “, тъй като има татуировка „ Свобода или гибел “.

За да се предотвратят сходни закононарушения, водачът на „ Възраждане “ счита, че би трябвало да се подхващат дейности още при възпитанието на децата в най-ранна възраст.

„ Образованието би трябвало да ги възпитава, че насилието не  е полезност и не би трябвало да се толерира “.

Проблем той вижда и в правосъдната система. Смята, че тези неща ще не престават да се случват и смяната няма да настъпи единствено посредством законодателни промени.

 

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР