Искат оставката ѝ с думи на ЛамбоКорнелия Нинова ще обяви

...
Искат оставката ѝ с думи на ЛамбоКорнелия Нинова ще обяви
Коментари Харесай

Нинова подкрепя Радев срещу поста си 

Искат оставката ѝ с думи на Ламбо
Корнелия Нинова ще разгласи поддръжка за нов мандат за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова тази събота по време на съвещанието на Националния съвет. Така председателката на Българска социалистическа партия щяла да изпревари настояването за незабавен конгрес и оставката є от десетки организации в страната.

Областният съвет на Българска социалистическа партия във Велико Търново също одобри решение, с което упорства за привикване на Конгреса, който да уточни ограничения за превъзмогване на рецесията в Българска социалистическа партия, както и да разгласи публична поддръжка за президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова. Социалистите упорстват също за вдишване на политическа отговорност за изборния неуспех от ръководителя на партията, Изпълнителното бюро, Националния избирателен щаб и Националния съвет.

За конгрес, ново управление и нов ръководител се афишират и социалистите от общинската конструкция в Нови пазар, Шуменско. В позиция на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Нови пазар, се споделя, че в партията липсва на връзка с партийните структури, а Нинова ръководи еднолично.

Червените от Нови Пазар цитират и думите на починалия Стефан Данаилов-Ламбо: “При неуспех на изборите ръководителят благодари и си подава оставката! Не поради европейският модел, а тъй като по този начин градим престиж!” Настояваме за привикване на ексклузивен конгрес, който обективно да оцени ситуацията и да избере ново управление и ръководител на партията!”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР