Искът на Тексас към федералното правителство относно проверката на националността

...
Искът на Тексас към федералното правителство относно проверката на националността
Коментари Харесай

Тексас повдигна обвинение към федералното правителство на САЩ

Искът на Тексас към федералното държавно управление по отношение на инспекцията на националността на гласоподавателите идва в разгара на изборите, защото и двамата претенденти не престават да посещават основни градове в търсене на поддръжка от нерешителни гласоподаватели, които могат да им завоюват изборите, предава Voice of America (VOA). 

Главният прокурор на Тексас подаде правосъден иск против федералното държавно управление, ден откакто стартира предварителното гласоподаване. В него се твърди, че щатът не получава задоволително федерална поддръжка, с цел да ревизира дали близо 450 000 тексасци, регистрирани да гласоподават, са американци.  

Въпреки че федералното и щатското законодателство не разрешават на задграничните жители да гласоподават, федералното законодателство парадоксално основава благоприятни условия за чужденците да се записват незаконно за гласоподаване. 

Федералното държавно управление не е реагирало на правосъдния иск, който не е обвързван единствено с изборите.  

Central Park Five, група мъже, оправдани за изнасилването и нападението на жена в Ню Йорк през 1989 година, започнаха правосъдни дейности против претендента на републиканците Доналд Тръмп за клюка, когато по време на президентския спор той загатна случая. 

„ Ние сме оправдани, тъй като същинският причинител си призна и ДНК експертизата потвърди това. Доналд Тръмп още пази първичната неоправдателна присъда. Той отхвърля научните доказателства, вместо да признае, че е сбъркал “, споделя Юсуф Салам, който е един от петимата мъже.  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР