Искат да забравим всички корупционни схеми на Бойко Борисов. От

...
Искат да забравим всички корупционни схеми на Бойко Борисов. От
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: ”Нексо” е прокурорско-герберска уйдурма frognews.bg

" Искат да забравим всички корупционни схеми на Бойко Борисов. От Мишо Бирата до турския поток, далавери с пътищата, язовирите, всичко се случваше по времето на Борисов. Това ли да забравим? " , попита Атанасов.

 

Той описа по какъв начин се опитал да разбере кой е упрекнат по случая " Нексо ", само че не съумял. Според него прокуратурата работи изборно и преднамерено е определен момента преди връчването на третия мандат и преди акцията за неизбежните предварителни избори.

" Това е компромат, който почива на справедливи данни. Решението за връщането на парите е на " Да, България ". Аз не виждам учредения да се прави. Как една политическа партия да ревизира всичките си донори? Партията не е ДАНС ", разгласи Атанас Атанасов.

" Нямам доверие на Борисов. Бях сигурен, че ще се извърти за поддръжка към държавно управление с третия мандат. Той от самото начало приказва за " Да, българия ", не за " Демократична България ".

 

Когато извадиха " абсурда " с терориста от плевенското село, народен представител от ГЕРБ ми сподели: " Това е нищо. Имате по-голям проблем ".

 

Явно е приказвал за " Нексо ". Акцията още не беше реалност ", заяни Атанас Атанасов. Той уточни, че в Съединени американски щати няма наказателно дело против " Нексо ", а предизвестие към вложителите.

 

Той се възмути, че препоръчаната краткотрайна комисия за " Нексо " е влезнала в реда на Народното събрание като точка преди тази за комисия за Международния панаир в Пловдив, където партията на Бойко Борисов работила с съветския консул Георги Гергов, който пък предложил Румен Радев на Корнелия Нинова за президент.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР