Искат да поделим държавата на две. Да си разделим 50

...
Искат да поделим държавата на две. Да си разделим 50
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Искат да поделим държавата на две, това не е приемливо за ГЕРБ

Искат да поделим страната на две. Да си разделим 50 на 50 всичко. Това не е задоволително за ГЕРБ. Не знам каква е тази незряла политическа партия. Подобен документ се изготвя от работни комисии, ние преди време към месец го правихме с Реформаторския блок, разяснява той меморандума, препоръчан от ППДБ за сключване в границите на обединението. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Говорите ми за документ, изпратен някъде, във време, в което те интензивно сменят организации. Кой съгласува промяна на най-важната организация за държавен и финансов надзор, разяснява Борисов.

„ В кой меморандум е записано, че ще се сплотяват митниците с Национална агенция за приходите.  Вие ме питате за делба на регулаторите - само че в коя правова страна парцелират. Да си разделяме страната на правосъдна система и регулатори, съобщи още Борисов.

„ Този меморандум е всичко друго, само че не принцип. Да си разделим 50 на 50 всичко в страната, а в това време целият Министерски съвет да остане техен с 2/3 зам.-министри и 2/3 регионални шефове. Някъде прочетохте ли го това в този меморандум, сподели Борисов.

„ Единственото, за което сме се разбрали до момента е Денков и Габриел да създадат обзор на министрите. Изборите 2 в 1 са безспорен свършек на тази коалиция ”, добави Борисов.

„ Видях ги сутринта по малките екрани - приказват от името на мен, от името на Габриел. От името на ГЕРБ споделям, че е незряло това за меморандума ”, сподели Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР