Искат да демонтират всичко, което сме постигнали и да ни

...
Искат да демонтират всичко, което сме постигнали и да ни
Коментари Харесай

Илиян Василев: Улицата като арена на Истината, Куража и Духа.

Искат да демонтират всичко, което сме постигнали и да ни върнат към някакъв полово неустановен неутралитет, тъй като и те осъзнават, че Русия е невалидна и умираща опция. Действат на правилото колкото по-зле за България, толктова по-добре.

С Правосъдие за всеки преценихме, че няма накъде да се отстъпва и взехме решение да ви призовем на това шествие. Гответе с плакати, с протестна екипировка, гответе се за упорита, сложна и продължителна борба със силите на мрака - другите разновидности на копейкиновци, които ни готвят затвори, концлагери, разстрели. При тази разградена и пленена страна не можем да търсим институционална отбрана на българската народна власт - виждате какви могъщи сили за впрегнати с цел да не позволен постоянно държавно управление и властта да остане у Радев. Виждате, какви са неговите служби, каква е прокуратурата, какво е Министерство на вътрешните работи.

За това ние имаме вяра в гражданската интензивност, която бе приспивана настойчиво от медиите и властимащите през годините, имаме вяра в Улицата като сцена на Истината, Куража и Духа.

Агитирайте, споделяйте, усилвайте апела за сходно шествие. България има потребност да потвърди пред света своя цивилизационен избор и да ни върне Вярата че дружно можем. Всичко. Елате на 2 юни, Деня на Ботев.

Илиян Василев

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР