Исканията на синдикатите за повишаване на доходите са основателни, но

...
Исканията на синдикатите за повишаване на доходите са основателни, но
Коментари Харесай

Социалният министър коментира протеста и исканията на синдикатите

Исканията на синдикатите за повишение на приходите са основателни, само че служебният кабинет не може да предприеме дейности, които да доведат до обвързващи финансови разноски в идващите години, без да има явен политически мандат.

Това сподели вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност пред медии във връзка днешния митинг. Той напомни, че настояванията на синдикатите са обсъждани от Националния съвет за тристранно съдействие. „ Министерският съвет не споделя, че не желае да организира политика по приходите за 2023 година, само че би трябвало да се има поради, че провеждането на такава политика ще има финансово влияние както през 2023 година, по този начин и през идващите години “, акцентира вицепремиерът Лазаров. „ Всяко едно деяние има своите позитивни и негативни резултати. Те би трябвало да бъдат деликатно оценени, по тях би трябвало да се организира полемика, с цел да може обществото да е осведомено с тях “, добави той. 

Вицепремиерът акцентира, че държавното управление е подходило извънредно отговорно с внасянето на предложение за удължение на действието на бюджета за 2022 година през идната година. „ По този метод даваме опция страната и обществените системи да действат, да няма понижено нито едно обществено заплащане и да бъдат обезпечени по-високите разноски, произлизащи от подхванати през 2022 година дейности. Законопроектът на държавното управление съдържа финансови правила, които дават опция да продължи поддръжката за общините и бизнеса да посрещнат повишените им разноски през 2023 година “, уточни Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност.

„ Призовавам всички политически партии да намерят пресечните точки, които ще ги обединят за излъчването на постоянен кабинет, който да материализира своите политики в закон за бюджета на страната за 2023 година “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР