Исканията на протестиращите родители са нелогични, неморални и ненаучни. България

...
Исканията на протестиращите родители са нелогични, неморални и ненаучни. България
Коментари Харесай

Учител съсипа протестиращите против маските в училищата и предупреди за голяма опасност

Исканията на протестиращите родители са нелогични, аморални и ненаучни. България има едни от най-либералните ограничения в учебните заведения в Европа и света.

Странни са тези митинги. В България доста имаме вяра на тайни теории и недоказани източници.

По този метод учителят и специалист в просветителната сфера - Петър Велков, разяснява митингите на родителите, които се оповестиха против носенето на маски в учебните заведения.

"Маските оказват съществено въздействие за прекъсване на разпространяването на вируса. Няма достоверни източници, че маските са нездравословни и че не може човек да диша през тях. Кислородната сатурация си остава същата. Няма потвърдени болести в резултат на маските.

Трябва да се приказва с тези родители и да им се обяснят тези неща. За страдание, те имат вяра на конспирации ", сподели още преподавателят.

Според него маските не пречат на усмивките на децата, защото по думите му те ги носят през доста дребна част от времето. Децата даже се грижели за маските си много по-добре от възрастните.

"Децата схващат доста по-добре вируса и отговорността на индивида. Свикват доста бързо с организацията. Важна е ролята на учителя, връзката, значимо е да няма стрес, да има открити диалози. Доста добре се получават нещата. В процеса на работа нещата се изпипват ", безапелационен бе Велков, представен от Bulgaria ON AIR.

За край той уточни, че митингите против маските и ограниченията изиграват неприятна смешка на хората, които стачкуват против тях. И предвижда, че ще има болни деца и учители.

"27% от българските учители са в най-застрашената група. Ако нямаме учители, то няма да имаме никакво обучение. Затова е доста значимо да съблюдаваме тези ограничения ", акцентира Петър Велков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР