Искането отново да стане достъпна за автомобилите не е по

...
Искането отново да стане достъпна за автомобилите не е по
Коментари Харесай

Фандъкова: Жители и работещи на ул. „Съборна“ настояват тя да не е пешеходна

Искането още веднъж да стане налична за колите не е по самодейност на общински съветници, а е по гледище на хората, които живеят и работят там. Това сподели в отговор на въпрос на БГНЕС столичният кмет при даване на кола за спешна помощ от „ Мото Пфое “ за потребностите на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Столичната община за времето на пандемията.
Кметът уточни, че там има основана гражданска организация, с която се е срещнала и е чула доводите за това искане. Попитана за какво тогава е станала пешеходна, Фандъкова съобщи, че е бил импортиран план в общината.
 Фандъкова: 10 стратегически обекта при 60 млн.евро заем с 0,35% рента Фандъкова: 10 стратегически обекта при 60 млн.евро заем с 0,35% рента
Столичната община възнамерява да вземе за 10 стртегически обекта за транспортната инфраструктура на София 60 млн.евро заем с 0,35% рента от...
„ Имахме увещание, че той е координиран и разискван с жителите. Решението беше взето от и тя беше превърната в пешеходна. Според мен времето за превръшането ѝ в пешеходна би трябвало да бъде когато тя се реконструира, т.е. когато осъществим плана на Фуксас “, съобщи тя и посочи, че в плана на италианското архитектурно бюро и в Общия организационен проект, част от ул. " Съборна " е заложена като пешеходна.
Кметът разяснява и изнесената информация от неправителствената организация „ Спаси София “, че гласуването в програмата „ София избира “ е било манипулирано. Фандъкова сподели, че зам.-кметът по цифровизация Генчо Керезов към този момент е подхванал нужните дейности, а тя е образувала комисия, която да ревизира изнесените данни от гражданската организация.
„ Ние към момента чакаме крайните резултати. Ако „ Спаси София “ ги знае би трябвало да знаят от кое място са ги научили. Да не се окаже най-после, че крадецът вика дръжте крадеца “, съобщи тя.
На различен въпрос на БГНЕС какво е наложило да се вземе, Фандъкова изясни, че това не са спомагателни средства.
 Фандъкова вижда навременни ограничения против COVID-19, само че се закани на коледните базари, които разреши Фандъкова вижда навременни ограничения против COVID-19, само че се закани на коледните базари, които разреши
Следим доста деликатно всеки ден. Трябва да има баланс, да се вземат действителни ограничения, които фактически ще доведат до резултат. Смятам,...
„ Това е искане за заемообразно финансиране, с цел да може планът да завърши до момента в който се верифицират средствата по оперативната стратегия. Това е процедура при съвсем всички европейски планове “, изясни тя и увери, че когато средствата се възстановят от ръководещия орган те ще бъдат върнати в бюджета.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР