Искане за становище за статута на обект Гъбката“ в Морската

...
Искане за становище за статута на обект Гъбката“ в Морската
Коментари Харесай

Рауф Сабах пита Община Бургас: Преместваем или непреместавем обект е „Гъбката“?

Искане за мнение за статута на обект „ Гъбката “ в Морската градина е отправил досегашният наемател Рауф Сабах към Община Бургас. Питането му е адресирано към ръководителя на Общински съвет-Бургас доктор Севдалина Турманова, зам.-кмета по финанси Красимир Стойчев и зам.-кмета по строителство инж. Чанка Коралска.

Сабах се интересува от това дали „ Гъбката “ се води прeместваем обект по чл.56 или непреместваем по чл.120 от Правилника за използване на Закона за териториално и селищно устройство.

„ Фирмата ми стопанисва кафе „ Гъбката “ повече от 20 години. Винаги сме били правилни и сме плащали всички отговорности и налози към Община Бургас. Желанието ми е да не преставам да работя и да се устоявам, без да съм в тежест на страната като трудоустроен човек, който е неработоспособен. Не бих желал да влизаме в спорове и да завеждаме каузи за решение на нашите проблеми, избирам разговор и схващане, както е било до момента “ , написа Рауф Сабах в писмото си.

Той моли способените органи към Община Бургас да излязат със мнение в къс период за статута на комерсиалния обект. Очаква се отговорът да бъде оповестен в писмен тип в уеб страницата на Общински съвет-Бургас.

Само преди няколко дни Рауф Сабах изпрати сигнал до Искра.бг , в който той твърди, че шефът на Центъра за административно ръководство /ЦАО/ „ Зора “ Стефан Дубаров. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР