Исканата от ДПС оставка на Валери Симеонов е поредната претоплена

...
Исканата от ДПС оставка на Валери Симеонов е поредната претоплена
Коментари Харесай

Павел Шопов виджда от ДПС само претоплена манджа

Исканата от Движение за права и свободи оставка на Валери Симеонов е следващата претоплена гозба. Това отговори националистът Павел Шопов на желаната от Движение за права и свободи оставка на вицепремиера.

Волен Сидеров доста хубаво сподели от трибуната, че и сняг да завали, ще се желае оставката и ще се приказва срещу Валери Симеонов, напомни Шопов. " Говори ли сега Карадайъ ли беше, Харадайлъ ли, някакъв българомохамеданин от Борино , доколкото ми е известно, който е в ролята на етнически турчин ? Говори ли ви още веднъж за езика на омразата? Не може да не приказва за езика на омразата, че по-голяма политика на омразата, деяние на омразата от тази, която виждаме, че Движение за права и свободи реализира към този момент толкоз десетилетия наред в България, има ли ", проучва Шопов.

 Движение за права и свободи желае или оставката на Симеонов, или на целия кабинет
Движение за права и свободи желае или оставката на Симеонов, или на целия кабинет

Пишат до евроинституциите за присъединяване на националистите във властта

Шопов пита турският ли е езикът на любовта. " Да ги обичам ли тия, които имат максимален принос за загробването на България и довеждането ѝ до този тип? На езика на любовта ли да приказвам, когато приказваме за ръководствата, в които участваше Движение за права и свободи, за кръговете от компании, за корупцията, която е емблематична тъкмо за тази партия - за Движение за права и свободи ", продължи с реторичните въпроси Шопов.

Осъществяваме нашата стратегия целеустремено за с валяне на Движение за права и свободи на една все по-ниска квота, до изгубването му , закани се още депутатът от Обединените патриоти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР