Искаме среща с министър-председателя и министъра на вътрешните работи и

...
Искаме среща с министър-председателя и министъра на вътрешните работи и
Коментари Харесай

ВМРО: Искаме среща с премиера и вътрешния министър за овладяване на циганската престъпност

" Искаме среща с министър-председателя и министъра на вътрешните работи и привикване на щаб за преодоляване на циганската престъпност. За 4 дни има 4 брутални закононарушения, осъществени от представители на този етнос – с. Рогош, с. Микре, Шумен, с. Сливовик – и общо 4 жертви. Това би трябвало да бъде прекъснато неотложно! "

Позицията на Вътрешна македонска революционна организация идва в отговор на закононарушения, лишили общо 4 човешки живота единствено за последните няколко дни. Има две жертви, които по знамение остават живи. Едната е лекарка от Шумен, оповестиха от пресцентъра на партията.

" Тази пълзяща и стартирана щедро от евролибералните течения циганизация и накриво схващане за приемливост по отношение на ромите би трябвало да спрат. Цената е прекомерно огромна ", безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация.

Припомняме, че единствено в границите на няколко дни мъж беше пребит от двама престъпно проявени роми в с. Сливовик, Монтанско. Възрастен човек беше брутално погубен от двама малолетни роми в с. Микре. В същото време след обилна циганска женитба, приключила в незабавното на шуменската болница, лекарка беше заплашвана и душена, до момента в който избавя човешки животи. Кулминацията на всичко това стана в събота вечер, когато хора от една циганска фамилия, които враждуват от години, се избиха между тях в с. Рогош с противозаконна пушка, се споделя в информацията.

До по кое време ще поносим това?

Неслучайно преди 3 години ние от Вътрешна македонска революционна организация изготвихме, благодарение на специалисти, Концепция за справяне с несоциализираните цигански групи, приела гласност като Циганската идея на Вътрешна македонска революционна организация. Документът е импортиран в Министерски съвет през август 2019 година и още стои в архивите му, напомнят патриотите.

Както и предупреждавахме още тогава, след поредност изцяло неразбираеми за естествен човешки разум закононарушения, изнасилвания, убийства и гаври, осъществявани от представители на циганския етнос, в случай че не се вземат незабавни ограничения, ще се стигне до революция. Това още тогава беше въпрос, касаещ националната сигурност. Сега казусът се заостри още повече от невижданото обедняване на страната, което единствено себе си е задоволителен фактор за ескалация на престъпността. А в композиция с неконтролираните маргинални маси може да докара до доста рискови последствия за България, безапелационни са от Вътрешна македонска революционна организация.

" Ето за какво през днешния ден се обръщаме към служебния министър-председател Гълъб Донев, към министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев и министъра на труда и обществената политика Лазар Лазаров да извадят импортирания още през 2019 година документ. Настояваме за среща с тях, тъй като нашите специалисти, изготвили концепцията, могат да оказват помощ за преодоляване на разрастващата се циганизация на България. Настояваме и за привикване на Национален спешен щаб за битка с етническата престъпност.

За облекчение на премиера Донев, министър Демерджиев и министър Лазаров прилагаме най-актуалния текст на Циганската идея. Това е импортираният в Министерски съвет документ, който е прикачен и към персоналните писма изпратени до гореспоменатите господа ", гласи позицията на Вътрешна македонска революционна организация.

Текстът на концептията може да видите
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР