Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще

...
Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще
Коментари Харесай

Ваня Григорова разкри кога внасят жалбата за изборните резултати

Искаме подозренията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем тъжба по отношение на решението на Административен съд София, който отхвърли настояването, с което се оспорват резултатите, съобщи в ефира на Нова телевизия .
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1104
Тя разяснява изявленията на Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия, в които твърди, че неуспелият претендент би трябвало да спре да повтаря по студията „ аз ", тъй като това в огромна степен наскърбява и неглижира напъните на членовете си.

„ Г-н Зафиров дано си прави сметката кой е бил моторът на цялата акция. Българска социалистическа партия се включва в армията, която ме атакува от страна на Политическа партия и Демократична България. Не мога да си го обясня, те би трябвало да кажат в каква подмолна сглобка са попаднали. Зафиров явно е решил да атакува претендента на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват ", сподели Григорова. Тя добави, че Българска социалистическа партия на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова посочи, че обособени персони в партията избират да компрометират, а не да работят в полза на хората.

„ Не съм съперник на Корнелия Нинова. Не съм безстопанствен съперник - не мога да съм ръководител, нито да съм част от управлението на партията където и да е било. Призовавам хората, които са се напрегнали на „ Позитано ", да пият един чай и да се успокоят, сподели още тя.

Григорова посочи, че нов политически план не е на дневен ред. „ Ползотворно и дейно е да има ляво обединяване. Лявото пространство да не е раздробено, явно е, че това е сполучлива формула, само че дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа ", добави Григорова.

Като нейн приоритет в София тя определи  запазването на собствеността, докатолото я има, и връщането й в ръцете на общината. " Предпочитам да работим, а не да си благодарим ", акцентира тя и посочи, че за на общинско равнище е добре да се следва модела " Троян ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР