Искаме помощ от всички, които могат да помогнат да се

...
Искаме помощ от всички, които могат да помогнат да се
Коментари Харесай

Доктори от "Шейново" на бунт заради пребитата им колежка, разкриха огромна драма от същия ден!

Искаме помощ от всички, които могат да оказват помощ да се спре това безумно принуждение в болничното заведение. Обръщам се към всички организации, хора и лекари. Всеки може да направи нещо малко, с цел да се спре всичко това. Вчера получихме прелестна декларация в поддръжка към нас. Цялата лекарска гилдия стои зад нас. Това съобщи шефът на " Шейново " доктор Румен Велев, представен от Нова телевизия. " Насилието няма цвят и политическа украска, то е безумие, дано го спрем. Нашата цел е да покажем на хората, че когато дойдат тук, те могат да се усещат умерено и да получат качествена здравна помощ. Така както те би трябвало да ни имат доверие и да не се опасяват от нас, то по този начин и ние би трябвало да им имаме доверие и да не се опасяваме от тях ", сподели той.

" Все още не пристигам със боязън на работа ", съобщи колежка на Гагова.

" Аз се чух с лекар Гагова, бях потресена. На мен също ми повлия случая с лекар Гагова. Тя изроди първото ми бебе, трябваше да изроди и това, само че не стана поради случилото се. Всичко се отрази на раждането ми, бях уплашена ", призна колежка на лекарката, която е трябвало да роди в деня, когато дамата е била пребита.

БЛИЦ напомня, че докторка от болница " Шейново " в столицата бе пребита от нападателен мъж,желаещ да вземе плацентата на бебето си. Това не му било отказано, само че му било обяснено. че ще стане в понеделник. Той избеснял от тези думи, счупил носа и бил докторката, занимаваща се с бременната му жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР