Искаме първо да направим обща програма, за да видим точките

...
Искаме първо да направим обща програма, за да видим точките
Коментари Харесай

Деница Сачева: ПП не могат да осъзнаят реалността, че изгубиха 14 депутати от предишния парламент. Болшинството не харесва онова, което те предлагат

Искаме първо да създадем обща стратегия, с цел да забележим точките по които можем да се обединим, за можем да се обединим и към личностите, които могат да я изпълнят. Очакваме да забележим и общите ни цели, които ПП-ДБ оферират. Това сподели Деница Сачева от ГЕРБ-СДС в „ Денят стартира при Георги Любенов “ по Българска национална телевизия.

Списъкът, който бе показан през вчерашния ден, ни наподобява като смешка. Имаме първа политическа мощ и втора политическа мощ, това е най-логичното ръководство, което би могло да откри салдото на ползи.

Трябват ни персони, които да не основават борби в обществото и да могат да проведат стратегия, която е публично потребна, добави още тя.

Играта с първи и втори мандат интересува единствено Политическа партия, не толкоз Демократична България. Това, което се случва сега, е, че Политическа партия не могат да осъзнаят действителността, че изгубиха 14 депутата от предходния парламент. Болшинството не харесва това, което те оферират. Трябва да осъзнаем, че се намираме в комплицирана обстановка. Хората няма да одобряват нови избори, а обстановката няма да се промени след тях. Трябва да има взаимност, сподели Деница Сачева.

Намирам подобие повече с Демократична България, в сравнение с с Политическа партия, защото техните визии са по-десни.

По мотив бюджета, Сачева разяснява, че належащо ясно болшинство и политика.

„ Опасявам се, че не съм чула друго мнение, също така на проф. Денков във връзка бюджета, по тази причина се отнасям и скептично “, уточни още тя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР