Искаме оставката на министъра на вътрешните работи. Това, което се

...
Искаме оставката на министъра на вътрешните работи. Това, което се
Коментари Харесай

Нинова: Случилото се в София е война, искаме оставката на вътрешния министър

Искаме оставката на министъра на вътрешните работи. Това, което се случи в София, е война, неприемливо. Министерство на вътрешните работи не се оправи.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на поисканата оставка на силовия министър Калин Стоянов и митингите от четвъртък вечер в столицата.

" Това, което се става в Народното събрание и в страната, повече не може да се търпи. Техните неразбории, разпределение на порции и на власт, блокират цялата страна. Народът не може да стои и да чака повече техните разпределения. Вчера са отхвърлени всички данъчни закони, за бюджет никой не отваря думата, по през целия ден се извиват ръцете ", сподели още тя. 

По думите ѝ държавното управление би трябвало неотложно да си подаде оставката. Тя счита, че работата на страната е блокирана, а това води до " безпорядък и невъзможност ". 

Обратно на Пеевски и Борисов обаче, Нинова разяснява, че спортният министър Димитър Илиев не би трябвало да си подава оставката.

Тя разгласи, че е получила покана за среща с кмета на столицата Васил Терзиев в събота в постройката на Столичната община.

Лидерът на Българска социалистическа партия ще разиска поканата с градското управление и едвам тогава ще вземат решение по какъв начин да постъпят. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР