Искаме на 1 февруари да отворят ресторанти, кафета и сладкарници.

...
Искаме на 1 февруари да отворят ресторанти, кафета и сладкарници.
Коментари Харесай

Алибегов пак заговори за гладна стачка, иска отваряне от 1 февруари, държавата не изглежда склонна

Искаме на 1 февруари да отворят заведения за хранене, кафета и сладкарници. Ако това не се случи, обсъждаме " италианския модел ". Това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) Ричард Алибегов измежду срещата на притежателите на заведения с министри в Министерство на здравеопазването, съобщи БГНЕС.
Т.нар. италиански модел препраща към настроенията на ресторантьорския отрасъл в Италия -.
 Здравният министър: За да има хора, които да вървят в заведенията, би трябвало да са живи и здрави Здравният министър: За да има хора, които да вървят в заведенията, би трябвало да са живи и здрави
Емоцията и нетърпението не са най-хубавият консултант в този миг. Затова - не бързаме заникъде. До четвъртък (21 януари) ще се срещаме...
Браншът не е склонен с предлагането на управляващите заведенията за хранене да отворят на 18 февруари. Друго предложение на държавното управление е нощните заведения да отворят на 1 март, съгласно Алибегов това е изцяло недопустимо.
Февруари е най-слабият месец в годината, ние се сплотяваме за 1 февруари, съобщи той. Собствениците на заведения не са съгласни и обектите им да работят до 22:30 часа, те упорстват за работно време до 23:30 часа.
Нашият отрасъл съблюдава ограниченията, само че в случай че останем затворени случаите ще станат доста повече, сподели Алибегов във връзка откритите нарушавания на работа на заведения макар рестриктивните мерки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР