Искаме хората да ни забелязват и оценят, нали? Ето десет

...
Искаме хората да ни забелязват и оценят, нали? Ето десет
Коментари Харесай

10 неща, които да правите, за да станете още по-атрактивни за околните

Искаме хората да ни виждат и оценят, нали?
Ето 10 метода, по които можем да реализираме това: 
1. Изненадвайте хората, не им казвайте
Не казвайте на хората какво ще получите или извършите за тях, тъй като тогава те чакат да им доставите. Подарете им изненада - това е доста по-запомнящо се и въздействащо, в сравнение с да извършите това, което сте дали обещание. 
2. Кажете „ не “, когато не желаете
Хората почитат тези, които приказват мнението си, повече в сравнение с някой, който постоянно се съгласява с тяхната молба или покана. Защото, когато казвате „ не “ на другите, хората виждат какъв брой сте същински, че имате цели и могат да бъдат почтени по отношение на възприятията си. 
3. Направете нещо хубаво за чужд
 Как да постигнете естетика със себе си - потребни препоръки Как да постигнете естетика със себе си - потребни препоръки
Често си мислим че събитията и хората към нас са причина да не се усещаме добре, само че в действителност същинската причина е нашата реак...
Задръжте вратата, в случай че ръцете им са цялостни. Предупредете ги, преди да седнат на мокра седалка. Вземете падналите им пари. Това са неща, които множеството хора няма да вършат, само че ще отдадат почитание, в случай че го извършите. 
4. Оставете егото си и се поучете от тези, които са по-добри от вас
Можете да се оплаквате от всичко, което желаете, по какъв начин животът е гнусен и да продължите да се питате, за какво не съм толкоз интелигентен, богат, приветлив, сполучлив, авторитетен или толкоз добре изглеждащ, колкото по-добре неравномерен? Но в края на деня не си помагате да растете. Не се пробвате да станете по-добри. Отделете време да проучите какво кара другите да блестят. Практикувайте още веднъж и още веднъж. Попитайте дали би трябвало. Защото, в случай че желаете да бъдете най-хубавите, би трябвало да сте подготвени да се поучите от най-хубавите. 
5. Бъдете любопитни за всичко
Забавно е да говорите с другите, само че моментът, в който диалогът умира, тъй като никой няма какво друго да каже, е когато започнете да се отегчавате от този човек. Научете по какъв начин работят нещата. Запитайте се за какво хората се държат по този начин, както се държат. Прочетете за протичащото се в света сега. 
 Няколко метода да останете спокойни в в действителност сложни времена Няколко метода да останете спокойни в в действителност сложни времена
Всички се изправяме пред компликации. Как обаче да ги преодолеем? Можем да споделим с вас няколко потребни съвета:  1. Починете си о...
6. Останете спокойни, когато някой ви е сърдит
Не е приятна панорама да видиш някой да крещи яростно или да ругае разрушително. И от време на време просто не можем да се сдържим. Може би е имало някаква неточност в общуването сред вас двамата и може би е най-добре да запазите успокоение и да го разкажете. Това е може би най-хубавото решение за по-добро схващане на хората и възприятие за по-тясна връзка с тях.
7. Започнете диалози с някой нов човек
Винаги търсете в близост тези, които се показват на другите, тъй като знам, че те са видовете, които са изцяло комфортни в личната си кожа. Излезте от зоната си на комфорт и говорете с някой, който в никакъв случай не сте срещали. 
8. Напишете лист с това, което желаете да научите
 Мисли за естетика и успокоение, от които имате потребност в деня си Мисли за естетика и успокоение, от които имате потребност в деня си
Време е малко да зaбавим темпото в деня си и да обърнем внимание на себе си. Подбрали сме за вас мъдри мисли и цитати, които ще ви доне...
Това, което ви прави по-привлекателни в дълготраен проект, е да ставате по-умни и да научавате нови неща всеки ден. Предложение е да напишете лист с всички неща, които не знаете или имате малко знания. Актуализирайте този лист, когато дойдете в тематика, която ви озадачава и я изследвайте, когато имате време. 
9. Казване на „ благодаря “
Това е прекомерно употребявано от време на време, само че въпреки всичко може да промени света в нечий ден. Необходими са единствено няколко секунди, с цел да помислите и да оцените това, което ви е обещано, даже в случай че това е нещо малко като прегръдка. 
10. Намерете време за себе си
Ако има нещо, което не можете да възстановите в живота, е време. Ето за какво хората, които са непрекъснато заети да вършат неща, които харесват или могат да се подобрят, в последна сметка стават по-успешни от някой, който се отнася към времето си, като че ли е нищожно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР