Искаме добре свършена работа, кметът направи проверка и съответно беше

...
Искаме добре свършена работа, кметът направи проверка и съответно беше
Коментари Харесай

Дончо Балабанов: Искаме добре свършена работа

Искаме добре свършена работа, кметът направи инспекция и надлежно беше наложена глоба на изпълнителя. Не са отговорни напречните отводнители, а тези които са ги сложили. Трябва да има фуги, които да обират разликите от температурните амлитуди, поради това бе и реакцията на общината.

Това сподели за Нова тв заместник-кметът на София Дончо Барбалов.

Според него изрично, когато има недобре свършена работа, би трябвало да има и виновни за това. Барбалов изясни още, че през вчерашния ден е провел среща с проектантите, през днешния ден ще има среща с пътни инженери, с цел да не се постанова да се вършат срещи години наред за сходни проблеми с ремонтите.

Барбалов се пошегува и с познанията на изпълнитела на обекта, като разясни, че "термодинамика " се учи в пети клас и надлежно е неприемливо да се вършат сходни неточности в осъществяването.

Заместникът на Фандъкова изясни още, че общината пази пред съда квалификацията на специалистите, взели участие в ремонтите: "Искаме хората да бъдат с висока подготовка, имаше сериозна конкуренция във всички процедури, извършени от общината, нямаме обжалвания, в последна сметка сме получили най-хубавите специалисти в страната ", съобщи Барбалов. Той се съгласи, че общината носи своята отговорност, само че съобщи, че ще създадат всичко допустимо, да вземат всички нужни ограничения и прикани хората да алармират за сходни нарушавания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР