Искаме да заявим категорично и ясно позицията си, че ще

...
Искаме да заявим категорично и ясно позицията си, че ще
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Републиканци за България ще работи за диалог и издигане авторитета на българските институции*

Искаме да заявим изрично и ясно позицията си, че ще работим за разговор и издигане престижа на българските институции. Това съобщи в Добрич ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов, който дружно с водачите на листите в Добрич и Русе - Светослав Петков и Петър Дяков, откри предизборната акция в града.

Цветанов посочи, че Народното събрание би трябвало да има висок публичен рейтинг, а контролът над изпълнителната власт да бъде висок.
 Републиканци за България: От Министерството на енергетиката ни потвърдиха, че Пътната карта не е налична Републиканци за България: От Министерството на енергетиката ни потвърдиха, че Пътната карта не е налична
На 1 юни екипът на Политическа партия „ Републиканци за България “ входира заявление за достъп до социална информация с № E-92-00-438/01.06...

„ Убеден съм, че Републиканци за България като политическа групировка би трябвало да имаме своите водачи на листи от разнообразни етноси. В огромната си част, доста са национал-популистиките партии, които лимитират опцията, а за нас е чест, че имаме почтени турци, имаме почтени арменци, евреи и всички етноси в страната ни, тъй като това е нещо, завещано от нашите предци, а многообразието е гаранция за триумф и разцвет. Уважаваме всяко едно друго мнение “, сподели още Цветан Цветанов.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборната акция за Парламентарни избори 2021
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР